29 Οκτωβρίου 2008

Δυο ερωτήσεις

πηγή: http://www.agiaparaskevi.gr/article.php?id=1922






" Ο Δήμος της Αγίας Παρασκευής, πρωτοπόρος και σε αυτόν τον τομέα, προχωρά με σταθερά βήματα στην καθαίρεση των αυθαίρετων διαφημιστικών πινακίδων που και κίνδυνο αποτελούν για τους οδηγούς των τροχοφόρων αλλά και ρυπαίνουν την πόλη μας.

Ειδικό συνεργείο, παρουσία εκπροσώπων του Δήμου, κατέβασε και απομάκρυνε γιγαντιαίες διαφημιστικές πινακίδες που είχαν τοποθετηθεί αυθαίρετα από ιδιώτες κατά μήκος της νησίδας της οδού Αλέκου Παναγούλη στα Πευκάκια το βράδυ της Τρίτης 22 Οκτωβρίου 2008.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος θεωρώντας ιδιαίτερα σημαντικό το θέμα της απομάκρυνσης των αυθαίρετων διαφημιστικών πινακίδων δήλωσε ότι το πρόγραμμα αυτό θα συνεχιστεί και ότι ο Δήμος βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση. "


Κε Δήμαρχε

α) ποιές είναι οι αυθαίρετες και ποιες οι νόμιμες πινακίδες;;

β) οι "νόμιμες" δεν αποτελούν κίνδυνο;;

2 σχόλια:

Καλοριζικο το καινουργιο σου blog.
Μακαρι να τα καταφερεις ν'αλλαξει κατα τι εστω αυτος ο δημος της Αττικης,που εχει την τυχη ναναι στους προποδες του Υμηττου.
Λιγο πιο κατω στα Ανω Ιλισια του δημου Ζωγραφου μενω κι εγω εδω και τριαντα τρια χρονια,αφ'οτου εφυγα απο τη γενετηρα πολη το Αγρινιο.
Ειναι πλεονεκτημα να μενει κανεις κοντα στον Υμηττο σε συγκρισει με αλλες περιοχες του λεκανοπεδιου.
Δυστυχως ομως οι ανθρωποι δεν σεβονται τη φυση.Πιστευω οτι αν δεν ειχε περιφραχθει το βουνο, με μανδρα στο υψος της Πανεπιστημιουπολης,τα σπιτια θα ειχαν φτασει μεχρι το μοναστηρι της Καισαριανης,για να μην πω ψηλοτερα.
Καλη δυναμη για τη συνεχεια.

ευχαριστω για τις ευχές σου

πριν μερικες μέρες περασα κατα λάθος απο τον Βύρωνα (ή καπου εκει γυρω), βγηκα σε εναν δρόμο με δεντρα και ενοιωθα σα να ημουν μακρυα απο την τσιμεντουπολη.Δυστυχως κράτησε λίγο γιατί μετά βγήκα στον περιφεριακό του Υμηττού......