ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Από δω και στο εξής θα μας διαβάζετε στο: http://www.aparaskevi-images.gr/

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΘΩΜΗΣ

Από σήμερα η λαϊκή γύρισε στην Μακεδονίας κλείνοντας την είσοδο του αδιεξόδου!

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

καλείσθε να προσέλθετε σε :ΕΙΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου

ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ, ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΛ.213 2004 530,502 (εργάσιμες ημέρες από 9.00-14.00)

Ο Α.Ο. ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ "ΑΧΑΙΟΙ" ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ

Τα μέλη και οι φίλοι του Α.Ο. τοξοβολίας "ΑΧΑΙΟΙ" συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη 19/1/12και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς...

29 Μαρτίου 2009

"SANTA" Α.Ο Αγ. Παρασκευής








ΠΑΕ Α.Ο. Αγίας Παρασκευής
Έτος ίδρυσης: 1931
Έδρα: Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Χωριτηκότητα: 2,800
Πρόεδρος: Βαγγέλης Σταθόπουλος
Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Μανιάτης
Αναπλ. Αντιπρόεδρος: Μάριος Τζώρτζης
Διευθ. Σύμβουλος: Παναγιώτης Κοσκινάς
Αναπλ. Διευθ. Σύμβουλος: Τριαντάφυλλος Τσεκούρας
Χρώμα: Μαύρο - Λευκό
Διεύθυνση ΠΑΕ: Αγίου Ιωάννου 18-20 (1ος όροφος), Αγία ΠαρασκευήΤ.Κ.: 15342
Τηλέφωνο: 210 6090440
Φαξ: 210 6090441
E-mail: paesanta@otenet.gr

Ο Αθλητικός όμιλος Αγίας Παρασκευής ιδρύθηκε το 1931.
Αδρανοποιήθηκε λόγω πολέμου για λίγα χρόνια.
Το 1957 μια ομάδα φίλων τον επανιδρύουν.
Από το 1959 συμμετέχει συνεχώς σε όλες τις διοργανώσεις του Ε.Π.Σ.Α.
Από το 1962 ο Πολύκαρπος Μπερταμίνι δίνει στην ομάδα το προσωνύμιο «ΣΑΝΤΑ».
ΣΗΜΑ της ομάδας είναι ο ήλιος που ανατέλλει και ΧΡΩΜΑΤΑ το μαύρο και το άσπρο.
ΕΔΡΑ της το Δημοτικό Γυμναστήριο της Αγ. Παρασκευής, από τα ελάχιστα γήπεδα ερασιτεχνικού σωματείου με φυσικό χλοοτάπητα.
Την περίοδο 1991-1992 με πρόεδρο τον Παν. Μουτζουρίδη κατακτά το πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας και ανεβαίνει στη Δ΄ Εθνική. Επίσης ανακηρύσσεται Κυπελλούχος Ε.Π.Σ.Α. στον τελικό στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Το 1999 υποβιβάζεται στην Β΄ κατηγορία και το 2000 επανέρχεται στην Α΄ κατηγορία της Αθήνας.
Το 2001-2002 αρχίζει η ανοδική πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα.
Με πρόεδρο τον Βαγγ. Σταθόπουλο, προπονητή τον Μίλτο Γκόφα και συνεργάτη του τον Κώστα Ανδριόπουλο το 2003-2004 πρωταθλήτρια Α΄ Αθήνας κατηγορίας ανεβαίνει στην Δ΄ Εθνική με 23 βαθμούς διαφορά από τους αντιπάλους της. Το 2004-2005 κατακτά την 3η θέση στην Δ΄ Εθνική κατηγορία και γίνεται για 2η φορά πρωταθλήτρια Ε.Π.Σ.Α. στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» . Τα επόμενα χρόνια γίνεται μια καταπληκτική προσπάθεια με σκοπό την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Το 2007-2008 γίνεται πρόεδρος ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιάννης Καλλιτζάκης και ακόμα συμμετέχει ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας Ηλίας Ατματζίδης. Από την αρχή του πρωταθλήματος είναι πρώτη και αήττητη.

Με το τέλος του πρωταθλήματος έρχεται η ΑΝΟΔΟΣ στην Γ΄ Εθνική.




25 Μαρτίου 2009

25 ΜΑΡΤΙΟΥ- Φωτογραφιες από την παρέλαση









25 ΜΑΡΤΙΟΥ-Κατάθεση στεφάνου

Η πολιτική ηγεσία του δήμου παρακολουθεί την επιμνημόσυνη δέηση στο μνήμα των ηρώων, στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.


Κατάθεση από την αστυνομική διεύθυνση Αγ. Παρασκευής.



Η πολυχρωμία σ'όλο της το μεγαλείο!!! (Η σημαία μας είναι γαλανόλευκη κύριοι, τόσες σημαίες είναι εκεί δεν τις βλέπετε;).

3 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ


8:30μμ, Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Μόνο 3 μέρες απομένουν για την Ώρα της Γης και η ενθουσιώδης ανταπόκριση της ελληνικής κοινωνίας κορυφώνεται, όσο πλησιάζουμε στο μεγαλύτερο συμμετοχικό γεγονός ενάντια στην κλιματική αλλαγή που διοργανώθηκε ποτέ στον πλανήτη. Περισσότεροι από 350 ΔΗΜΟΙ και ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους ενώ και η συμμετοχή των πολιτών αυξάνεται αλματωδώς, αγγίζοντας τις 32.000 ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ώρας της Γης 2009.

http://www.earthhour.org/news/gr:el


Η δυναμική συμμετοχή της χώρας μας αποτυπώνεται και στον αριθμό φορέων, σχολείων και επιχειρήσεων που έχουν δηλώσει το «παρών» και προετοιμάζουν ήδη πρωτότυπες δράσεις ευαισθητοποίησης και όχι μόνο. Οι αριθμοί που ακολουθούν αποδεικνύουν του λόγου το αληθές:

--369 δήμοι και κοινότητες από ολόκληρη τη χώρα (ανάμεσά τους και ο ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ)
--Περισσότερες από 32.000 ηλεκτρονικές εγγραφές πολιτών
--212 σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα
--710 επιχειρήσεις
--182 φορείς

Μόνο στη διάσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, χρήστες του διαδικτύου έχουν δημιουργήσει σχετικές ομάδες που αριθμούν περισσότερα από 100.000 μέλη

Η Ελλάδα παραμένει σταθερά πρώτη στην παγκόσμια κατάταξη!


«Η πραγματικά εντυπωσιακή συμμετοχή των Ελλήνων στην παγκόσμια πρωτοβουλία της Ώρας της Γης 2009, αποδεικνύει ότι οι πολίτες αυτής της χώρας έχουν συνειδητοποιήσει την απειλή της κλιματικής αλλαγής και δείχνουν έτοιμοι να δράσουν για την αναχαίτιση της περιβαλλοντικής κρίσης. Ελπίζουμε ότι το ηχηρό μήνυμα που θα στείλουν στις 28 Μαρτίου περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι από ολόκληρο τον πλανήτη θα ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους παγκόσμιους ηγέτες», δήλωσε ο Γιώργος Βελλίδης, Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας του WWF Ελλάς.

21 Μαρτίου 2009

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ


Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Πολιτιστικής Επιχείρησης Αγίας Παρασκευής κ. Χρήστο Μαντζανά, τα μέλη Δ.Σ. και τον υπεύθυνο του Δημοτικού Κινηματογράφου κ. Αργύρη Καρατράντο εγκατέστησαν τον 1ο διαδραστικό πίνακα στο 2ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής.
Πρόκειται για έναν πίνακα νέας τεχνολογίας με μνήμη, που αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα στα εκπαιδευτικά δρώμενα, δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές για μάθηση, βασισμένη στις νέες τεχνολογίες.
Αυτό επιτυγχάνεται μέσω εικονικών πειραμάτων φυσικής και χημείας, δημιουργίας τεστ και διαγωνισμάτων, παρέχοντας άμεσα τις απαντήσεις στους μαθητές. Με τη σύνδεση του διαδραστικού πίνακα στο Διαδίκτυο παρέχονται πληροφορίες και άμεσες απαντήσεις, κεντρίζοντας έτσι περισσότερο το ενδιαφέρον και κατά συνέπεια την εκπαιδευτική διαδικασία. Εκτός αυτών παρέχεται η δυνατότητα προβολής ταινιών, ντοκυμαντέρ και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
Ο διαδραστικός πίνακας αποτελεί ένα διαφορετικό μέσο προσέγγισης των νέων τεχνολογιών, το οποίο διευκολύνει τόσο τη διαδικασία εκμάθησης όσο και διδασκαλίας. Με δεδομένα τα κατάλληλα και πλέον σύγχρονα εργαλεία ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση, προάγεται η άμεση και δημιουργική εκπαιδευτική διαδικασία.
Ο διαδραστικός πίνακας έτυχε ενθουσιώδους αποδοχής τόσο από το καθηγητικό προσωπικό όσο και από τους μαθητές.
ΠΗΓΗ:

18 Μαρτίου 2009

Σάντα-- Ηλιούπολη 1-2

Τετάρτη 18/03/2009 SANTA-- ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1-2

Η χειραψία των παικτών των δύο ομάδων.






















Στον ποδοσφαιρικό αγώνα που εγινε σήμερα στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής η ομάδα μας έχασε από την Ηλιούπολη με 1-2.

Όπως ξέρετε η Santa μετά από μια πολύ καλή πορεία πέρισυ ανέβηκε στην Γ΄εθνική και μέχρι την 28η αγωνιστική ήταν στην 9η θέση. Σήμερα όμως είχε ν'αντιμετωπίσει μια μεγάλη ομάδα με όχι και τόσο καλό παρελθόν! Μια ομάδα που έχει δημιουργήσει πολλά επεισόδια.

Το άσχημο είναι ότι δεν υπήρχαν πολλοί οπαδοί της ομάδας στο γήπεδο, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Μάλλον πιο πολλά ήταν τα ΜΑΤ.