ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Από δω και στο εξής θα μας διαβάζετε στο: http://www.aparaskevi-images.gr/

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΘΩΜΗΣ

Από σήμερα η λαϊκή γύρισε στην Μακεδονίας κλείνοντας την είσοδο του αδιεξόδου!

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

καλείσθε να προσέλθετε σε :ΕΙΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου

ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ, ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΛ.213 2004 530,502 (εργάσιμες ημέρες από 9.00-14.00)

Ο Α.Ο. ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ "ΑΧΑΙΟΙ" ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ

Τα μέλη και οι φίλοι του Α.Ο. τοξοβολίας "ΑΧΑΙΟΙ" συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη 19/1/12και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς...

28 Οκτωβρίου 2009

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

Στη σκιά της χτεσινής αιματηρής επίθεσης στο αστυνομικό τμήμα, έγινε σήμερα η κατάθεση στεφάνου και η παρέλαση στην κεντρική πλατεία της Αγ. Παρασκευής.
Όλη η πολιτική ηγεσία ήταν εκεί, εκκλησιαστικοί εκπρόσωποι, ο Διοικητής της στρατιωτικής δύναμης Ανατολικής Μεσογείου και αντιπρόσωπος από την Αστυνομία της πόλης.
Τα παιδιά μας παρέλασαν με καμάρι και αναπτέρωσαν τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο.















27 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ Α.Τ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (27/10/09)


Τρείς τραυματίες στο Α.Τ της Αγ. Παρασκευής, από τους οποίους ο ένας είναι ο ειδικός φρουρός που είχε υπηρεσία, μετά από επίθεση που έγινε λίγο πριν τις 10 σήμερα το βράδυ.Επίθεση με ημιαυτόματο όπλο δέχθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος της Αγίας Παρασκευής από τουλάχιστον δύο άγνωστους άνδρες, οι οποίοι στην κυριολεξία «γάζωσαν» το αστυνομικό τμήμα.
Το γεγονός ανέφερε η κρατική τηλεόραση.
Δεν είναι γνωστό αν οι αλλοι τραυματίες είναι αστυνομικοί ή περαστικοί.
Ισχυρότατες δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας κινητοποιήθηκαν και «χτενίζουν» στην κυριολεξία τις γύρω περιοχές προκειμένου να εντοπίσουν τους δύο δράστες της επίθεσης.

22 Οκτωβρίου 2009

ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ: ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ










Στις 16 Μαρτίου 2007 υπεγράφη η σύμβαση για την ολοκλήρωση των Σταθμών ΧΟΛΑΡΓΟΣ και ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ, καθώς και για την κατασκευή του Σταθμού ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ της Γραμμής 3.



Η συγκοινωνιακή σημασία αυτών των τριών σταθμών είναι ιδιαίτερα μεγάλη καθώς προβλέπεται να εξυπηρετούν καθημερινά περισσότερους από 60.000 επιβάτες, μειώνοντας δραστικά τον χρόνο μετακίνησης (πχ. Αγ. Παρασκευή – Σύνταγμα μόλις σε 12 λεπτά, ενώ σήμερα χρειάζονται τουλάχιστον 45 λεπτά με ΙΧ σε ώρα αιχμής!).


Ιδιαίτερα στον Σταθμό ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ, ο οποίος στις 2 Σεμπτεμβρίου άνοιξε τις πύλες του για το επιβατικό κοινό και είναι ο πρώτος σταθμός Μετρό επί της Λεωφ. Μεσογείων που συναντούν οι προερχόμενοι από την Αγ.Παρασκευή, τα Μεσόγεια και τα Ανατολικά παράλια της Αττικής, θα κατασκευαστεί Σταθμός Μετεπιβίβασης από και προς 12 λεωφορειακές γραμμές καθώς και υπόγειος χώρος στάθμευσης συνολικής χωρητικότητας 630 θέσεων ΙΧ οχημάτων.