21 Φεβρουαρίου 2010

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΟΑΔΑΠ και ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ








Σήμερα Κυριακή 21/2/2010 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου, έγινε η πρώτη αμιγώς αθλητική κοπή πίτας στα χρονικά του δήμου. Συμμετείχε ο Οργανισμός Άθλησης και τα Αθλητικά Σωματεία της Αγ. Παρασκευής.
Το γυμναστήριο γέμισε από παιδιά και γονείς που ήρθαν να γιορτάσουν και να ευχηθούν.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Β. Γιαννακόπουλος: "... είναι σημαντικό ότι οι γονείς έχουν καταλάβει ότι η γυμναστική είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για να μεγαλώσουν καλά τα παιδιά μας ... ". Σύμφωνα με το Δήμαρχο υπάρχουν στο δήμο 2000 άτομα που γυμνάζονται στον μαζικό αθλητισμό και περίπου 2000 παιδιά που αθλούνται στις ακαδημίες.
Ο πρόεδρος του ΟΑΔΑΠ Γ. Μυλωνάκης αναφέρθηκε στην πρόοδο που έχει γίνει στον αθλητικό τομέα του δήμου τα τελευταία χρόνια, και στα προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν, ζητώντας στήριξη από τους κυβερνητικούς αντιπροσώπους που παρεβρέθησαν.
Παρών ήταν οι βουλευτές Π. Ευθυμίου και Μ. Αποστολάκη, ο αντιπρόεδρος του ΟΝΑ του δήμου Αθηναίων Κ. Παταβούκας, πρόεδροι των ΟΝΑ όμορων δήμων, ο κ. Σταθόπουλος (Συνεργασία Πολιτών), ο κ. Γκιζιώτης (Ανθρώπινη Πόλη), Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι των αθλητικών σωματείων της Αγ. Παρασκευής.
Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης Διονύσιος, διευθυντής του ναού της Αγ. Παρασκευής.