1 Μαρτίου 2010

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΛΟΦΟΥ ΤΣΑΚΟΥ

O Σύλλογος Κατοίκων Τσακού Αγίας Παρασκευής πρόκειται να προχωρήσει στην δενδροφύτευση του Λόφου Τσακού, προκειμένου να αντικαταστήσουμε τα πολλά δέντρα που δυστυχώς ξεράθηκαν.

Την πρωτοβουλία αυτή συνδράμει ο Δήμος της Αγίας Παρασκευής με:

Την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου που θα παραχωρήσει τα δέντρα για την δενδροφύτευση
Την Αντιδημαρχία Παιδείας
Το ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής
Τα τοπικά συστήματα Προσκόπων
Τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων
Την Ενοριακή Νεανική Εστία του Προφήτη Ηλία

Η δενδροφύτευση θα πραγματοποιηθεί

Την Κυριακή 14 Μαρτίου 2010 και ώρα 11:00 π.μ.

Χώρος συγκέντρωσης : οδός Λάδωνος, έξω από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό. Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας ένα σκαπτικό εργαλείο (κασμά, τσάπα ή φτυάρι) . Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη ως απόδειξη του ενδιαφέροντος της οικολογικής ευαισθησίας μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας



Βασίλης Σαββίδης Δ. Σουσούδης

1 σχόλια:

Γεια σας. Ένα από εκείνα τα δένδρα που φυτέψατε είμαι. Ξέρετε, σήμερα καταφέρνω να σας απαντήσω, διότι όλο αυτό τον καιρό αγκομαχούσα να επιβιώσω από την έλλειψη νερού. Αλλά τα κατάφερα και θα ήθελα με την ευκαιρία της επιβίωσής μου και έχοντας πάντοτε στο μυαλό μου τα αδέρφια μου που δεν τη βγάλανε από την ξηρασία του καλοκαιριού (ο θεός να το κάνει καλοκαίρι αυτό το καμίνι), να σας παρακαλέσω να μην βγάζετε την οικολογική σας ευαισθησία πάνω μας, ή όταν το κάνετε να το εννοείτε πραγματικά. Εμείς τα φυτά δε θέλουμε να μας φυτεύουν, όταν δεν έχουν όρεξη να μας ποτίζουν. Είναι όπως τα παιδιά που κάποιοι τα φέρνουν στον κόσμο και μετά το μετανοιώνουν. Σας παρακαλώ! Μη μας φυτεύετε…