22 Μαΐου 2010

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18:55

Όπως διαβαζουμε στο http://www.agiaparaskevi-guide.gr/news.html

"22/05/2010, 18:55. Καμία αίσθηση ασφάλειας πλέον για τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής. Πριν περίπου μισή ώρα σημειώθηκε ληστεία με δύο άτομα νεαράς ηλικίας που έσπασαν ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Προφανώς όμως ο ιδιοκτήτης του οχήματος τους αντελήφθη και στράφηκε εναντίον τους. Ο ένας κατευθύνθηκε προς τη Μεσογείων, τον οποίο και τον καταδίωξε ο οδηγός ενώ ο δεύτερος συνέχισε τη Γιαβάση, πέρασε την Αιγαίου Πελάγους όπως πάμε για Ειρήνης και κρύφτηκε στη δεύτερη κατά σειρά πολυκατοικία σύμφωνα με άνθρωπο δικό μας που διερχόταν το δρόμο και τον είδε να πηγαίνει προς το βάθος κρατώντας ένα κιτρινωπό μαδέρι το οποίο λογικά θα ξεφορτώθηκε κάπου εκεί.

Επειδή λοιπόν ασφάλεια και τάξη δεν υπάρχει πια, καλύτερα να μην αφήνετε ούτε χαρτομάντηλα στο αυτοκίνητό σας. Για την ώρα οι ληστές αλωνίζουν σε κεντρικότατους δρόμους της πόλης μας και μετά κρύβονται στις αυλές μας."


Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι ανασφαλείς είμαστε ακόμα και στο ίδιο μας το σπίτι. Στην πολυκατοικία που μένω έσπασαν 2 (δύο) αυτοκίνητα στην πιλοτή μέρα μεσημέρι και πήραν τα GPS και ότι ψιλά βρήκαν μέσα. Και αυτό μέσα σε πέντε λεπτά όσο έκανε ο άντρας μου να πάει το παιδί στο φροντιστήριο.