30 Μαΐου 2010

All Sports Camp 2010 (Δήμος Αγίας Παρασκευής)


Ξεκίνησαν ήδη οι εγγραφές για το All Sports Camp 2010, του Αθλητικού Καλοκαιρινού Camp που διοργανώνει και φέτος ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Παρασκευής (Αιγαίου Πελάγους & Νότου), λίγα μόνο μέτρα από την «καρδιά» της πόλης.


Στα πλαίσια του All Sports Camp 2010 οι μικροί φίλοι του αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα 11 διαφορετικά αθλήματα, ενώ παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να δροσιστούν κάνοντας το μπάνιο τους στη θάλασσα, και όλα αυτά με τις πιο ασφαλείς συνθήκες, σε πλήρως κλιματιζόμενες εγκαταστάσεις και υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων πτυχιούχων φυσικής αγωγής.

Οι περίοδοι λειτουργίας του All Sports Camp 2010 είναι τέσσερεις:

Α’ Περίοδος: 15/06-25/06
Β’ Περίοδος: 28/06-09/07
Γ’ Περίοδος: 12/07-23/07
Δ’ Περίοδος: 30/08-10/09

Το κόστος συμμετοχής και φέτος παραμένει σταθερό στα 100 την περίοδο (2 εβδομάδες) για ένα παιδί, ενώ υπάρχουν σημαντικές εκπτώσεις ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών και τις περιόδους συμμετοχής.

Ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος με αφορμή την έναρξη των εγγραφών του καλοκαιρινού camp, δήλωσε: «Το καλοκαιρινό πρόγραμμα που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια ο δήμος μας μέσω του Οργανισμού Άθλησης έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία συμμετοχής. Οι δημότες μας το έχουν αγκαλιάσει και είναι υποχρέωση μας να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας . Και φέτος είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να υποδεχθούμε το πλήθος των παιδιών που κατακλύζει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας και μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Οργανισμού Άθλησης να προσφέρουμε ένα ακόμα αξέχαστο αθλητικό καλοκαίρι!

Ερωτώμενος σχετικά με τη διοργάνωση του Camp, ο πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Μυλωνάκης, δήλωσε: «Το καλοκαιρινό camp του Ο.Α.Δ.Α.Π. έχει πραγματικά αγαπηθεί από τους Αγιο-Παρασκευιώτες και αυτό γιατί προσφέρουμε στα παιδιά μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για δημιουργική αθλητική απασχόληση σε έναν, ενιαίο χώρο, με άριστες συνθήκες και όλα αυτά σε πολύ χαμηλό κόστος. Το προσωπικό του Οργανισμού Άθλησης θα είναι και φέτος στις θέσεις του για υποδεχθεί τους τα παιδιά της πόλης μας και να προσφέρει την ευκαιρία για διασκέδαση και άθληση».

Το All Sports Camp φέτος περιλαμβάνει μια καινοτομία, την επίσκεψη δηλαδή και σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, εκτός Αγ. Παρασκευής, όπως το Αθλητικό Κέντρο του Αγ. Κοσμά και το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να αθληθούν και να γνωρίσουν και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να καλέσετε για περισσότερες πληροφορίες τον Οργανισμό Άθλησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής στα 210 600 2223 και 210 60 84264.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


πηγή:
http://www.oadap.gr/default.asp?V_DOC_ID=2534