11 Ιουνίου 2010

ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ


Η γιορτή που θα γινόταν στις 5 Ιουνίου για την ανταποδοτική ανακύκλωση ( http://agparaskevi.blogspot.com/2010/06/blog-post.html ) και την απονομή των δώρων στα τρια πρώτα τμήματα των δημοτικών σχολείων αναβλήθηκε και έκτοτε τηρήται σιγή ιχθύος.


Από πρίν όμως είχαν αρχίσει ν' ακούγονται διάφορα για μαγειρέματα στην καταμέτρηση. Εκπαιδευτικοί φέρονται να είπαν ότι έχουν φτάσει το θέμα μεχρι εκεί που μπορούσαν!!!!!


Όλα αυτά μπορεί να είναι φήμες αλλά ενισχύονται με την όλη στάση του Δήμου. Δημιουργούνται λοιπόν διάφορα ερωτήματα, όπως

----ποιοί έκαναν την καταμέτρηση των κουπονιών;

----έγινε παρουσία εκπροσώπων των σχολείων ή μόνο του Δήμου;

----ποιό είναι το πρόβλημα και ακόμα δεν έχει γίνει η απονομή δημόσια, παρά ακούγεται ότι απλά θα πάνε τα δώρα στα αντίστοιχα τμήματα που κέρδισαν; (άραγε οι υπόλοιποι θα ενημερωθούν ή θα περιμένουν αιώνια;)

----θα ανακοινωθούν ποτέ τα αποτελέσματα της καταμέτρησης;


Κάτι δεν πάει καλά στον δήμο μας. Ας βγεί κάποιος επιτέλους να απαντήσει με ειλικρίνεια στις "φήμες", εκτός αν δεν είναι απλά "φήμες'.

3 σχόλια:

Δεν ξέρω που ζείτε, αλλά η απονομή έγινε στις 4.6. 2010, στις 3μμ., στην Αίγλη Ζαππείου παρουσία του Υφ. Περιβάλλοντος, δημάρχων κλπ και 400 μαθητών. Το είπαν και στις ειδήσεις. Το έγραψαν και οι εφημερίδες. Πρώτο των πρώτων ένα σχολικό τμήμα από το Ηράκλειο Κρήτης. Ποιος διαδίδει τέτοιες ανακρίβειες;
Κάντε ένα google search και μετά γράψτε!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ υποδέχθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010, στην Αίγλη Ζαππείου, περισσότερους από 400 μαθητές δημοτικών και γυμνασίων από Δήμους όλης της χώρας. Στην εορταστική εκδήλωση που ακολούθησε, οι μαθητές βραβεύτηκαν για την εντυπωσιακή συμμετοχή των σχολικών τμημάτων τους, στις φετινές “Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης”, οι οποίες και ολοκληρώθηκαν λίγο πριν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
Τη γιορτή της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννης Μανιάτης, ο Γενικός Γραμματέας ΠΕΚΑ, κ. Ανδρέας Ανδρεόπουλος, ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κώστας Καρτάλης, ο κ. Νίκος Κακλαμανάκης, εκπρόσωπος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, καθώς και Δήμαρχοι ή αντιπροσωπείες των Δήμων οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα της ανακύκλωσης.
Τα σχολικά τμήματα που πήραν μέρος στο Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης κατόρθωσαν, κατά τη διάρκεια των 3 εβδομάδων της γιορτής, να ανακυκλώσουν συνολικά 2.092.631 πλαστικές, γυάλινες και μεταλλικές συσκευασίες! Το σχολικό τμήμα που συγκέντρωσε τις περισσότερες συσκευασίες (19.621 συσκευασίες) είναι το Στ1 του 53ου Δημοτικού Σχολείου, Ηρακλείου Κρήτης.
Στην τελετή απονεμήθηκαν έπαθλα στα τρία σχολικά τμήματα που πρώτευσαν σε κάθε Δήμο. Όλοι οι μαθητές των τμημάτων αυτών έλαβαν netbooks, ποδήλατα, και mp3 players.
Μετά τη βράβευση ακολούθησε γεύμα για τα παιδιά και τους επισήμους και live συναυλία του συγκροτήματος Encardia, το οποίο ταξίδεψε τους μαθητές στους παραδοσιακούς ήχους της Κάτω Ιταλίας.

δείτε κι ένα πρόσαφτο δημοσίευμα εδώ: http://www.marketingweek.gr/default.asp?pid=9&la=1&arId=30568

Κυριε ανωνυμε δες καλυτερα την αφισσα και θα δεις οτι προκειται για την κληρωση της Αγιας παρασκευης που θα γινοταν συμφωνα με την αφισσα στις 5 Ιουνιου στην Αγια Παρασκευη και οχι στις 4 Ιουνιου στο Ζαππειο.
Η οποια εγινε μεν πολυ αργοτερα και εμαθα προσωπικα -δεν κυκλοφορησε ευρεως- οτι δωσανε σε ενα σχολειο στο Κοντοπευκο μερικα και τα αλλα στα παιδια των κουμπαρων.