16 Σεπτεμβρίου 2010

20 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Ο Β. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ



Δριμύτατη κριτική προς τον νυν Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Γιαννακόπουλο, άσκησε ο νυν δημοτικός σύμβουλος και συνυποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο, Γιάννης Σταθόπουλος, μέσω του dimarxe.gr news . O κ. Σταθόπουλος έκανε λόγο για κακή οικονομική διαχείριση του Δήμου, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο κ. Γιαννακόπουλος θα αφήσει πίσω του χρέος κοντά στα 20.000.000 ευρώ!

Ειδικότερα, τόνισε: «Νομίζω πως δεν είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση. Η σημερινή διοίκηση θα αφήσει μεγάλα χρέη στο Δήμο. Εκτιμούμε πως θα πλησιάσει τα 20.000.000 ευρώ. Αιτία είναι η κακή διαχείριση και ο μη έλεγχος των οικονομικών σε ορθολογική βάση αλλά και η προβολή του Δημάρχου. Μπορώ να μιλήσω για αρκετά σημεία που ελέγχεται ως σπάταλος Δήμος».

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Το κυριότερο είναι το τι χρωστάει ο Δήμος σε εργολάβους. Το χειρότερο δεν είναι η κατασπατάληση πόρων για την προσωπική προβολή του Δημάρχου (που σαφώς υπάρχει), αλλά το ότι δεν έχουμε γνώση με ποια διαδικασία θα εκτιμήσουμε τα απλήρωτα έργα που έχουν γίνει».

Μιλώντας για τα έργα που έγιναν στο Δήμο: «Δεν μηδενίζουμε το έργο οποιουδήποτε Δημάρχου. Δεν μπορούμε να κρίνουμε μηδενικά κανένα Δήμαρχο. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, τα μεγάλα έργα είναι πίσω. Είναι πολύ πίσω για αυτό που θα περίμενε κανείς για την Αγ. Παρασκευή».

Εν τέλει, κατήγγειλε πως ο νυν Δήμαρχος: «Ανοίγει δρόμους στον Υμηττό και κάνει ένα κατά τη γνώμη μας απαράδεκτο σχέδιο επέκτασης του σχεδίου πόλεως. Το θεωρούμε απαράδεκτο να επιτραπούν οικοδομήσεις στην περιοχή. Ανοίγει θέμα μελλοντικής οικοδόμησης στο βουνό. Είναι ένα δείγμα προχειρότητας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, στο dimarxe.gr news