4 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΡΙΜΥΤΑΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ Β. ΖΟΡΜΠΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ


Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του dimarxe.gr ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγ.Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς άσκησε δριμύτατη κριτική στον νυν Δήμαρχο Βασίλη Γιαννακόπουλο, υποστηρίζοντας ότι σκορπά χρήματα στον τύπο για την δική του προβολή.

Συγκεκριμένα:

Μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, ο κ. Ζορμπάς, υπογράμμισε: «Ο Δήμος μας έχει πολλά προβλήματα που συσσωρεύονται χρόνια. Αντί να λύνονται και να μειώνονται, λιμνάζουν. Τα κυρίαρχα προβλήματα αφορούν στην καθημερινότητα και δυστυχώς δεν ασχολείται η δημοτική Αρχή».

Ο κ. Ζορμπάς, τόνισε πως θα αναλάβει προσωπικά το θέμα της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής στην Αγ. Παρασκευή: «Έχω δεσμευτεί πως θα αναλάβω προσωπικά την βελτίωση της καθημερινότητας. Αν δεν καταφέρω να βελτιώσω την καθημερινότητα θα έχω αποτύχει. Θα βγω δημόσια να ζητήσω συγγνώμη και δεν θα ασχοληθώ ξανά».

Εν συνεχεία, σημείωσε πως βλέπει τη θέση του Δημάρχου ως χώρο προσφοράς απέναντι στους δημότες που στον στηρίζουν εδώ και 36 χρόνια στην πόλη: «Το μεγάλο μου πλεονέκτημα είναι πως καθημερινά έρχομαι σε επαφή με τουλάχιστον 50 δημότες λόγω του επαγγέλματός μου. Γνωρίζω τα πάντα για την πόλη. Είμαι 36 χρόνια εδώ. Έχω φάει ψωμί και την αγαπώ. Έτσι, πρέπει να προσφέρω και εγώ».

Όσον αφορά στη διοίκηση του νυν Δημάρχου, Βασίλη Γιαννακόπουλου, ο κ. Ζορμπάς, δήλωσε σε όλους τους τόνους: «Ο σημερινός Δήμαρχος δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα. Το σημαντικότερο που έχει πετύχει είναι αυτή τη στιγμή ο Δήμος να είναι χρεωμένος κατά 20.000.000 ευρώ. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν του χρωστάμε. Ωστόσο, ο Δήμαρχος εξακολουθεί να κάνει εκδηλώσεις και να μοιράζει λεφτά σε εφημερίδες και περιοδικά για να αυτοπροβληθεί νομίζοντας πως με επικοινωνιακή πολιτική θα εκλεγεί ξανά».

Εν τέλει, πρόσθεσε: «Δεν ποντάρω να με ψηφίσουν μόνο οι Νεοδημοκράτες, αλλά άνθρωποι όλων των χώρων. Το σύνθημα που κατεβαίνω είναι το εξής: Για να χαμογελάσει κάποια στιγμή η κοινωνία πρέπει να έχει θυμώσει…».


...

2 σχόλια:

Αγαπητη Λένα,
Επικοινώνησα με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής με email, και τους παρακάλεσα να αναρτήσουν τα προγράμματα των υποψηφίων Δημάρχων ώστε να μπορούν να αποφασίσουν οι πολίτες ποιόν θα στηρίξουν στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου.
Επειδή ειλικρινά, δέν το βλέπω να γίνεται, μήπως θα ήταν καλή ιδέα να αναρτήσεις τα προγράμματα εδώ?

Να είσαι καλά.