30 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ: Η κρίση στην πόλη μας βαθαίνει μέρα με τη μέρα


Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Σωτήρης Παπαμιχαήλ μιλάει στο dimarxe.gr για τους λόγους που τον απομάκρυναν από την παράταξη του κ. Γιαννακόπουλου και τα προβλήματα του Δήμου.

Αναφορικά με την επιλογή του να αποχωρήσει από την παράταξη του Β. Γιαννακόπουλου και να προσχωρήσει στην αντίστοιχη του Γιάννη Σταθόπουλου, υπογράμμισε: «Την απόφασή μου την έλαβα με αμιγώς αυτοδιοκητικά κριτήρια σκεπτόμενος ποιος επικεφαλής μπορεί να βγάλει την Αγία Παρασκευή από την κρίση. Κατά τη διάρκεια αυτής της τετραετίας, υπήρξαν κάποιες πολιτικές διαφωνίες σε εισηγήσεις του Δημάρχου».

Μιλώντας για τα έργα και τις ημέρες της σημερινής δημοτικής Αρχής, διαμήνυσε σε όλους τους τόνους: «Η διοίκηση του κ. Γιαννακόπουλου, παρά τις προσπάθειες που έκανε απέτυχε. Η καθημερινότητα έχει δυσχερανθεί κατά τη διάρκεια αυτής της τετραετίας. Η παράταξη δεν είναι ενωμένη και ο Δήμαρχος ήταν καταλύτης της διάσπασης».

Κληθείς να αναφέρει ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα του Δήμου Αγ. Παρασκευής, σημείωσε: «Το ζητούμενο είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα. Ίσως να μην είναι γνωστό στους κατοίκους άλλων περιοχών πως: έχουμε πρόβλημα βαδισιμότητας, δεν έχουμε πνευματικό κέντρο, αναγκαζόμαστε για τις εκδηλώσεις να υποχρεωνόμαστε σε ιδιώτες με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Η κρίση στην πόλη μας βαθαίνει μέρα με τη μέρα», ανέφερε και συνέχισε λέγοντας:

«Χρειάζεται αλλαγή εποχής στην Αγία Παρασκευή. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

Όσον αφορά το συνδυασμό του Γ. Σταθόπουλου, κατέστησε σαφές: «Το καλύτερο δυναμικό συσπειρώνεται γύρω από τον Γ. Σταθόπουλο».

Εν τέλει, σχετικά με τα «χρίσματα», πρόσθεσε: «Επιδιώξαμε να μην έχουμε χρίσμα. Η ανταπόκριση του κόσμου μας δίνει το μήνυμα πως πάμε σε μία νέα εποχή. Εκείνο που θέλουμε είναι όλοι μαζί να εργαστούν προς την κατεύθυνση της υπεράσπισης της κοινωνίας και του απλού πολίτη».



Θα ακολουθήσει και ανάρτηση με όλη τη συνέντευξη του κ. Παπαμιχαήλ όπου ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.