6 Οκτωβρίου 2010

ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής ένα σπέσιαλ αθλητικό διήμερο που περιλαμβάνει το δημοφιλές παιχνίδι του Street Soccer 3x3 αλλά και πολύ δράση στο City Adventure Park που υλοποιείται με την αρωγή της Τοπικής Εφορίας Προσκοπών Αγίας Παρασκευής.


Από τη μία, το τουρνουά Street Soccer 3x3 για αγόρια και κορίτσια 7 έως 16 ετών, υπόσχεται ακόμα περισσότερο θέαμα από την τελευταία φορά που διοργανώθηκε στην πόλη της Αγίας Παρασκευής πριν από περίπου 1,5 χρόνο, μιας και εκτός των άλλων, φέτος ακριβώς δίπλα στα γήπεδα θα έχουν στηθεί και 2 κλασικά ξύλινα «ποδοσφαιράκια» για να μαθαίνουν οι μικροί και να θυμούνται οι παλαιότεροι…

Από την άλλη, στο City Adventure Park θα στηθεί ένα ολόκληρο πάρκο περιπέτειας καταμεσής της πλατείας, όπου οι μικροί σε ηλικία δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και διασκεδάσουν σα να βρίσκονταν δίπλα στη φύση!

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, o πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Μυλωνάκης: «Από όποια πλευρά κι αν το δει κανείς, αυτό το διήμερο θα είναι γεμάτο δράση!». Για να προσθέσει: «Εμείς στον Ο.Α.Δ.Α.Π. δε θα κουραζόμαστε ποτέ να το λέμε: κάθε φορά που η πλατεία κλείνει με αφορμή τον μαζικό αθλητισμό, η πόλη της Αγίας Παρασκευής κατακτά μία ακόμα νίκη».

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές για το τουρνουά, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Ο.Α.Δ.Α.Π. στα τηλέφωνα 210 6002223 και 210 6084264 (καθημερινές 09:00-21:00), στο www.oadap.gr καθώς και στην ειδική γραμματεία που θα λειτουργεί στην πλατεία Αγίας Παρασκευής την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου από τις 17:00-21:00.