12 Οκτωβρίου 2010

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΡΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ



Εδώ παρουσιάζονται οι θέσεις του υποψήφιου Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά όσον αφορά το πολύπαθο "κολυμβητήριο" στην οδό Μακεδονίας.


..........................................................................................................................................
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ – ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Να κλείσει η «τρύπα» του Κολυμβητηρίου με τρόπο ωφέλιμο για την πόλη.
Αγκάθι και ντροπή για την πόλη μας , εδώ και 21 χρόνια, εξακολουθεί να είναι το γιαπί του κολυμβητηρίου, στην οδό Μακεδονίας.

Διαφωνήσαμε και τότε, όταν απερίσκεπτα κάποιοι κατέστρεψαν τον πευκώνα σήμα κατατεθέν της Αγίας Παρασκευής για να κατασκευάσουν τον παράνομο και «αμαρτωλό» τσιμεντένιο σκελετό, σε μια περιοχή κορεσμένη κυκλοφοριακά, η οποία δεν ανταποκρινόταν στη λογική των ίσων αποστάσεων από τους τέσσερις τομείς του προαστίου, ούτε διέθετε τους απαραίτητους χώρους στάθμευσης.


ΠΡΟΤΑΣΗ – ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Η λύση που προτείνουμε, για να κλείσει θετικά το κεφάλαιο κολυμβητήριο, είναι η διπλή αναβάθμιση του χώρου. Δηλαδή, η κατεδάφισή του και η δημιουργία ένος ημιυπόγειου χώρου πολλαπλών πολιτιστικών δραστηριοτήτων και στην επιφάνειά του, να διαμορφωθεί πλατεία με πράσινο και παιδική χαρά, που άλλωστε λείπει από την ευρύτερη περιοχή.


Το κολυμβητήριο είναι απαραίτητο στην πόλη μας και προτείνουμε:

--Πρόβλεψη στο Σχέδιο Αξιοποίησης (Master Plan) του αθλητικού κέντρου Πευκακίων δύο κολυμβητήρια, ένα ανοιχτό και ένα κλειστό, με πισίνες 25 μέτρων.

--Έτσι, θα καλλοπιστούν και τα όρια του Δήμου και η είσοδος στην πόλη- για πρώτη φορά.


..........................................................................................................................................

http://www.vzorbas.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7%3A534534534&catid=4%3A2010-08-24-16-28-40&Itemid=10&lang=el

2 σχόλια:

Μαλλον γενηθηκα σε αλλον δημο η δεν εχω καλη μνημη, ποτε ειχε το κολυμβητηριο δενδρα και ποιος το καταντησε ετσι,ποιος ειχε συμφερον και σταματησε το εργο. Τελικα θελουμαι η δεν θελουμαι κολυμβητηριο.

εγω θα θεσω ενα ερωτιμα μονο... τελεικα τι θελεται τα παιδια σας να αθλουνται η να πεφτουν στα ναρκοντικα? ειμαι 25 χρονων και ακομα περιμενω το κολυμβητηριο που μας ταξατε!