15 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΣΑΚΟΥ

Ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής από το 2003 και σκοπός του είναι να βρίσκεται συνεχώς πάντα δίπλα στον φίλο, δημότη και γείτονα. Είχε, έχει και θα έχει πλούσια δράση σε πολλούς τομείς (πολιτιστικό, αθλητικό, κοινωνικό), είναι αρωγός φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών, οργανωτής επίκαιρων εκδηλώσεων και πάντα παρών σε όλες τις εκδηλώσεις εντός και εκτός ορίων του Δήμου.
Ως ένα από τα κύρια στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει πέραν από την έντονη παρουσία του στα δρώμενα της γειτονιάς και του δήμου είναι και η παρουσία νέων τόσο μέσα στο Δ.Σ. όσο και σαν μέλη του. Το τελευταίο όμως διάστημα γίναμε μάρτυρες μιας σειράς αρνητικών δημοσιευμάτων (στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο) από ένα μέλος μας, το οποίο στηριζόμενο σε αναληθή γεγονότα, σε παραπληροφόρηση και παρασυρόμενο από την άγνοιά του η οποία προήλθε από την συνεχιζόμενη αποχή του από τις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου δημιούργησε μια άκρως αρνητική και φυσικά άδικη εικόνα για την λειτουργία του Συλλόγου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σε συνεδρίαση του, στις 11 Οκτωβρίου, ασχολήθηκε με το θέμα και αποφάσισε ομόφωνα να αποδοκιμάσει την στάση του μέλους της και να διαβεβαιώσει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου ότι ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού συνεχίζει αδιάκοπα το έργο του με την ίδια διάθεση και να τονίσει ότι όλες οι ομάδες οι οποίες βρίσκονται υπό την ¨προστασία¨ του συνεχίζουν κανονικά τις δραστηριότητές του. Αναλυτικά ενημερώνουμε ότι:
1. Η ομάδα ¨Αλληλεγγύη¨ του Συλλόγου στέκεται δίπλα στον άπορο γείτονα και φίλο.
2. Το Θεατρικό, το Χορευτικό και το τμήμα εκμάθησης Υπολογιστών έχουν ξεκινήσει κανονικά τα μαθήματά τους.
3. Έχουν προγραμματιστεί 2 εκδηλώσεις και 1 εκδρομή για το επόμενο διάστημα
4. Όλα τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου παραμένουν σε διαρκή επικοινωνία με όλους (μέλη και μη) και αποτελούν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ πολίτη και κεντρικής εξουσίας δίνοντας λύσεις και διευκολύνοντας την καθημερινότητα του πολίτη.

Το παρόν αποφασίστηκε να δημοσιευτεί στο τύπο και να αναρτηθεί στο διαδίκτυο για να αποκατασταθεί η αλήθεια και να διαφυλαχτεί το όνομα του Συλλόγου μας.

........