10 Δεκεμβρίου 2010

Β. ΖΟΡΜΠΑΣ: "οι πολίτες μ'εμπιστεύθηκαν"---"ο τοπικός τύπος είναι δημοτικοδίαιτος"


Στη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Ζορμπάς στο dimarxe.gr news αναφερόμενος στην εκλογική μάχη της 14ης Νοεμβρίου, σημείωσε: «Οι δημότες επέλεξαν αλλαγή γιατί ο κ. Γιαννακόπουλος δεν υλοποίησε αυτά που είχε δεσμευτεί. Στο β' γύρο μας επέλεξαν και καταδίκασαν την πολιτική του απερχόμενου Δημάρχου. Η ψήφος ήταν αυτοδιοικητική και ένδειξη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου».

Εν συνεχεία, υπογράμμισε: «Παρ’ όλες τις δυσκολίες θα ανταποκριθώ σε τέτοιο βαθμό που οι πολίτες θα με ξαναψηφίσουν το 2014… Όλα τα συστήματα ήταν απέναντί μου. Όμως οι πολίτες το κατάλαβαν, ψήφισαν το πρόσωπό μου και καταψήφισαν όλα τα συστήματα.
Ο Τύπος της Αγίας Παρασκευής, αν εξαιρέσεις μία-δύο εφημερίδες, δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των πολιτών. Το μόνο που κάνουν είναι να είναι “δημοτικοδίαιτοι” ».

Ο κ. Ζορμπάς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους της παράταξης Σταθόπουλου που τον στήριξαν στο β’ γύρο: «Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους ανθρώπους από το χώρο της Αριστεράς που ήρθαν στο β’ γύρο και με εμπιστεύτηκαν. Να είναι σίγουροι πως θα τους τιμήσω. Δεν κοίταξαν αν ανήκω στη ΝΔ αλλά ότι είμαι ένας άνθρωπος που μπορούν να εμπιστευτούν».

Εν τέλει, ερωτηθείς ποια είναι η πρώτη κίνηση του όταν αναλάβει τα ηνία του Δήμου, διαμήνυσε σε όλους τους τόνους: «Να ελέγξω τι παραλαμβάνω. Η οικονομική κατάσταση του Δήμου είναι άθλια. Το χρέος θα ξεπερνά τα 20.000.000 ευρώ. Δεν θα ξέρουμε πού χρωστάμε. Ό,τι δεν έχει γίνει σύννομα, θα αποδοθούν ευθύνες».