31 Δεκεμβρίου 2010

ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΗΣ


Συγκινητική η ομιλία του πρώην δημάρχου κου Γιαννακόπουλου στην παράδοση του Δήμου, αλλά για άλλη μια φορά έδειξε ότι είναι σε άλλο έργο θεατής.
Όταν μιλά για την ανακούφηση των χαμηλών οικονομικά κοινωνικών στρωμάτων και ξεχνά την αγορά της δημοτικής λιμουζίνας, το τερατούργημα του Σιστοβάρη και το φιάσκο της Αγ. Ιωάννου. 'Οταν μιλά για αθλητισμό χωρις οικονομική επιβάρυνση ενώ όλοι ξέρουμε ότι για να συμμετέχει κάποιος πρέπει να πληρώσει ένα συγκεκριμένο ποσό για κάθε άθλημα.
Όταν μιλάει για τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη σε μια βρώμικη πόλη.
Οι πολίτες όμως έδωσαν την απάντησή τους στις δημοτικές εκλογές και μακάρι όλοι να πάρουν το μήνυμα ότι η αλαζονία βλάπτει και ότι έφτασε η ώρα να σκύψουν το κεφάλι και να εργαστούν σοβαρά όχι μόνο για το καλό του Δήμου αλλά και για το δικό τους μέλλον.

Εγώ εύχομαι σε όλο τον πολιτικό κόσμο του Δήμου μας υγεία, ευτυχία, δύναμη και σύνεση γιατί έρχεται μια χρονιά πολύ δύσκολη που θα δοκιμάσει τις αντοχές όλων. Μέσα στην φουρτούνα του 2011 θα δούμε ποιός είναι καλός καπετάνιος για να φέρει το καράβι που λέγεται "Αγία Παρασκευή" σε απάνεμο λιμάνι.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ