25 Ιανουαρίου 2011

ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΑ

Μεγάλο θέμα προέκυψε με το γήπεδο ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής, οι μεν κατηγορούν τον κ. Μυλωνάκη ότι επέτρεψε στον ΠΑΟ Ρουφ να κάνει προπόνηση, ο δε κ. Μυλωνάκης το αρνείται και μιλά για συκοφαντίες. Όπως αναφέρει και στην ιστοσελίδα του (http://www.mylonakis.net/default.asp?V_DOC_ID=2095) :

Αγαπητοί Φίλοι και Συνδημότες,

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκα τα ανυπόστατα και προσεκτικά κατασκευασμένα εις βάρος μου δημοσιεύματα, περί δήθεν απόφασής μου, για την παραχώρηση του Δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου της Αγ. Παρασκευής στην ομάδα του ΠΑΟ ΡΟΥΦ.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδέποτε υποβλήθηκε προς τον ΟΑΔΑΠ αίτημα χρήσης του γηπέδου από το συγκεκριμένο σωματείο και κατά συνέπεια ουδέποτε πάρθηκε αντίστοιχη απόφαση είτε από το Διοικητικό Συμβούλιο, είτε από εμένα προσωπικά.

Οι δημιουργοί αυτών των κατασκευασμένων και ανυπόστατων δημοσιευμάτων αλλά και όσοι αναπαράγουν αυτά τα ψεύδη με σκοπό τη χειραγώγηση της γνώμης των Αγιοπαρασκευιωτών, έχουν ως μοναδικό στόχο να βλάψουν και να συκοφαντήσουν εμένα προσωπικά θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα αμαυρώσουν την τετράχρονη θητεία μου, ως Προέδρου του ΟΑΔΑΠ.

Δυστυχώς, δεν θα τους ακολουθήσω στον ολισθηρό κατήφορο που έχουν επιλέξει, αντιθέτως τους παραδίδω στην κρίση τη δική σας, λαμβάνοντας όλα εκείνα τα μέτρα προκειμένου να υπερασπιστώ την υπόληψη μου.

Για την ιστορία, θέλω να αναφέρω αλλά και να θυμίσω σε αυτούς που "ξεχνούν" ότι κατόπιν εισηγήσεως μου, με την 99/2010 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΔΑΠ το Δημοτικό Γήπεδο της οδού Νότου καθώς και το γήπεδο «Στ. Κώτσης» έχουν παραχωρηθεί Δωρεάν στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Αγ. Παρασκευής για τους αγώνες και τις προπονήσεις, αντίστοιχα.

Φιλικά
Γιάννης Μυλωνάκης


Τελικά ποιος θα μας πει τι έγινε;
Υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την αλήθεια;