27 Ιανουαρίου 2011

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

Ακολουθεί τοποθέτηση του συνδυασμού "ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή" για τα δημοτικά τέλη:


Η παραμονή των Δημοτικών τελών καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού για το έτος 2011, στα ίδια επίπεδα με εκείνα του 2010 (μηδενική αύξηση) αποτελεί, παρότι δεν αναγράφεται στην εισήγηση της νέας Διοίκησης του Δήμου Αγ. Παρασκευής, ενέργεια που στηρίζει τις πληττόμενες από τα τελευταία μέτρα τάξεις του πληθυσμού.
Την ίδια στιγμή η Διοίκηση ακολούθησε ουσιαστικά την πεπατημένη οδό. Η μη αύξηση των τελών αφορά τους πάντες! Ίδια αντιμετώπιση και για τις μικρές και αγωνιζόμενες να επιβιώσουν κατηγορίες επαγγελματιών αλλά και για εκείνες που μπορούν να συνεισφέρουν στην εικόνα καθαρής και φωτισμένης πόλης (π.χ. μεγάλα σούπερ-μάρκετ – τράπεζες κλπ). Ίδια αντιμετώπιση για τα λίγα αλλά και για τα πολλά τετραγωνικά.
Διαφωνήσαμε, επίσης για την ΄΄αντιγραφή΄΄ των μέχρι τώρα εισηγήσεων για τα τέλη χρήσης πλατειών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων όπως και για το Κοιμητήριο, όπου δεν είδαμε τίποτα το καινούργιο ώστε να επιλυθούν τα πολλά προβλήματα στην λειτουργία του (τάφοι, οστεοφυλάκια, παρατάσεις εκταφής, Ναός κ.α.).
Η αλλαγή νοοτροπίας και πρακτικών παραμένει το μεγάλο ζητούμενο στην λειτουργία του Δήμου σε πολλαπλά πεδία δράσεων και παραγωγής έργου. Ζητούμενο που απαιτεί αφοσίωση, έμπνευση και όραμα.

Το Γραφείο Τύπου
της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
΄΄ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή΄΄

25/01/11