15 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Β. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Το παράθυρο της παράταξης "Μαζί" ανοίγει ο κ. Γιαννακόπουλος προς στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής, κάνοντας μια κίνηση ώστε να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Συγκεκριμένα δηλώνει:

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

όπως θα έχετε ήδη πληροφορηθεί από τα τοπικά μέσα, έχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε στο άνοιγμα της παράταξης προς τον κόσμο της Αγίας Παρασκευής. Η μεγάλη αποχή των τελευταιων εκλογών απέδειξε οτι αν θέλουμε τη συμμετοχή του κοσμου στις δημοκρατικες διαδικασίες και τα πράγματα της πόλης, τότε θα πρέπει να του εμπιστευτούμε ενεργό ρόλο. Να συμμετέχει και να αποφασίζει από κοινού. Να αισθάνεται ενεργός όλο το διάστημα, και όχι μόνο κατά την ημέρα των εκλογών. Δε δυσκολεύτηκα καθ’οου στην απόφασή μου αυτή όσον αφορά το άνοιγμα της παράταξης που μέσα από μια ορισμένη διαδικασία θα οδηγήσει σε αποφάσεις για το μέλλον της. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν είμαι άνθρωπος της καρέκλας ούτε των αξιωμάτων. Δεν τα θεωρώ αυτοσκοπό. Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει η βάση της παράταξής μας μέσα από μία ανοικτή δημοκρατική διαδικασία.

Ήμουν, ειμαι και θα είμαι πάντα δίπλα στους δημότες από την οποιαδήποτε θέση. Ήμουν, ειμαι και θα είμαι ανοικτός σε όλους. Για αυτό άλλωστε και πάντα όλοι μου μιλούσατε σε πρώτο πρόσωπο. Ήμουν ο Βασίλης και όχι ο κος δήμαρχος.

Σε αυτό το νέο ξεκίνημα και τις μεγάλες αλλαγές που επιχειρούμε θέλουμε τον κόσμο της Αγίας Παρασκευής ΜΑΖΙ μας.

Βασίλης Γιαννακόπουλος