13 Μαρτίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΖΟΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΤΤΙΚΟΝ ΑΛΑΣ"

Χωρίς να μασάει τα λόγια του και λέγοντας πολλές αλήθειες εμφανίστηκε ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς στην εκπομπή "Αττικόν άλας" απόψε.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο η κατάσταση στο Δήμο είναι πολύ άσχημη, αλλά μπορεί να διορθωθεί και αυτός θα προσπαθήσει να το πετύχει.
Ανέφερε ότι αυτός είναι ο manager και οι υπάλληλοι του Δήμου είναι υπάλληλοι των δημοτών και όχι δικοί του. Με όσους εργαζόμενους μίλησε τους εξήγησε ότι πρέπει να βοηθήσουν τον δήμο στην δύσκολη φάση των καιρών, γιατί εκεί είναι η δουλειά τους και το ψωμί τους.
Τα οικονομικά του Δήμου δεν τον εξέπληξαν, αντίθετα βρήκε αυτά που περίμενε.
Ο ίδιος ανέφερε πως όσο και να λυπάται για την ανεργία που πλήττει τους πολίτες δεν πρόκειται να κάνει ρουσφέτια, ότι οι συμβασιούχοι είναι πιο πολλοί από τους μόνιμους υπαλλήλους κι αν φύγουν θα νεκρώσει ο Δήμος, αλλά όλα πρέπει να τακτοποιηθούν μέσω ΑΣΕΠ.
Ο κ. Ζορμπάς παρουσιάστηκε πολύ αληθινός και είπε τα πράγματα με τ'όνομά τους και μακάρι οι καιροί να τον δικαιώσουν και να γίνουν όλα όπως τα προγραμματίζει.
Τίποτα δεν είναι αδύνατο ακόμα και εν μέσω οικονομικής κρίσης, με καλή διαχείρηση και σταθερότητα μπορούμε να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός.
Καλές οι πρώτες εντυπώσεις και έχουμε μια τετραετία για να κρίνουμε, να επικρίνουμε και να επιβραβεύσουμε.
Περισσότερα από την συνέντευξη σύντομα...