30 Απριλίου 2011

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ

Σάββατο 12:00πμ, η μέρα ηλιόλουστη με θερμοκρασία 20C και σκεφτήκαμε να πάμε μια βόλτα τα παιδιά στο πάρκο της οδού Νεαπόλεως. Εκεί μας περίμενε μια έκπληξη όπως θα δείτε και στις εικόνες πιο κάτω, οι πόρτες κλειδωμένες!!!!

Οι πληροφορίες μας λένε ότι εφόσον έμεινε ένας μόνο φύλακας δεν είναι δυνατόν να ανοίγει το πάρκο όλα τα Σαββατοκύριακα, έτσι λοιπόν εμείς οι πολίτες μπορούμε να πάμε στους διπλανούς δήμους.

Σε παλιότερη ανάρτηση (http://agparaskevi.blogspot.com/2011/03/blog-post_22.html) είχαμε τονίσει ότι δεν λύνονται τα προβλήματα δημιουργώντας νέα. Ο κ. Δήμαρχος θεώρησε σωστό να απομακρύνει τον ένα φύλακα του πάρκου καλύπτοντας άλλη θέση, χωρίς να υπολογίσει πως θα λειτουργήσει ο χώρος στη συνέχεια. Εκτός αν υπολογίζει στα πάρκα του Χολαργού και του Χαλανδρίου για να του έρθει και φθηνότερα.

Τελικά θα ενδιαφερθεί κανείς πραγματικά για το Δήμο Αγίας Παρασκευής;

Ποιο θα είναι το μέλλον του πάρκου Νεαπόλεως;

Μήπως θα πάρει και τον υπάρχοντα φύλακα με τη σύσταση του νέου Οργανισμού του δήμου να τον πάει στη θέση του και να κλείσει τελείως το πάρκο;



1 σχόλια:

sinexeizete gia alli mia fora i aparadekti symperifora toy dymarxou diladi pioy dymarxou enos tyxarpastoy opios pisteyo oti me ton kairo 8a dimiourgi8i megalytero provlima to leei to petsi toy xontikos mexri 8anatou kai san giatros etsi leitourgouse fasistika kaisan antidimarxos epi 8eitias syderi kakos poly kakos


fontas