28 Απριλίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ κ. Β.ΖΟΡΜΠΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ.



Με δελτίο τύπου που έστειλε ο Δήμος Αγ. Παρασκευής μας ενημέρωσε ότι:

Στα πλαίσια της Αδελφοποίησης των Πόλεων της Αγίας Παρασκευής (Ελλάδα) και του Saint-Brieuc (Γαλλία),που βασίζεται στην ανάπτυξη του διαπολιτισμικού διαλόγου και της επικοινωνίας των πολιτών των δύο χωρών μέσω των Νέων Τεχνολογιών, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς υποδέχτηκε, την Τετάρτη 14 Απριλίου 2011,στο Δημαρχείο της πόλης, εκπροσώπους της Επιτροπής Αδερφοποίησης από το Saint-Brieuc της Γαλλίας.
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς τόνισε για μια ακόμα φορά το ενδιαφέρον και τη στήριξη της νέας Δημοτικής Αρχής στους στόχους και το όραμα της Επιτροπής Αδελφοποίησης.
Σε μια ζεστή, φιλική και άμεση συζήτηση αντάλλαξε μαζί τους ενδιαφέρουσες απόψεις και τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα με το έμβλημα της πόλης μας.
Παρόντες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Βουτσινάς, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δ. Αλεφαντής ,κα Ε .Παπαδοπούλου, κα Ε. Δάβαρη, ο πρόεδρος Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου κ. Α. Μουστόγιαννης και ο επικεφαλής της Παράταξης «Νίκη για την Αγία Παρασκευή» κ. Γ. Σταθόπουλος. Επίσης παρούσες τα μέλη της Επιτροπής Αδελφοποίησης κυρίες Ι. Παπαδοπούλου, Σ. Βαμβακά και Α. Στεργίου.
Σε νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους της Επιτροπής Αδελφοποίησης από τη Γαλλία παρευρέθηκαν επίσης ο επικεφαλής της Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αγίας Παρασκευής κ. Α. Γκιζιώτης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Β. Σάρκουλας, Μ. Μπράμη, Τ. Κωστόπουλος και Δ. Πανουσοπούλου.

1 σχόλια:

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.