7 Μαΐου 2011

ΠΑΛΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ

Θυμάστε τι λέγαμε για το πάρκο Νεαπόλεως σε πρόσφατες αναρτήσεις;(http://agparaskevi.blogspot.com/2011/04/1200-20c.html και
http://agparaskevi.blogspot.com/2011/05/blog-post_800.html )
Για μια ακόμα φορά είναι κλειδωμένες οι πόρτες του αφήνοντας τους πολίτες απέξω. Σήμερα λοιπόν Σάββατο 7 Μαΐου 2011 και ώρα 11:30πμ δεν υπάρχει φύλακας στο πάρκο και συνεπώς παραμένει κλειστό. Πολλά τα παράπονα των πολιτών της περιοχής αλλά και αυτών από την υπόλοιπη πόλη που σκέφτηκαν να επισκεφτούν το χώρο με τις οικογένειές τους.
Όπως φαίνεται οι παλιές καλές μέρες του πάρκου με τα παιδικά πάρτυ και τις συναντήσεις των συμμαθητών τα Σαββατοκύριακα, πέρασαν.
Και ο Δήμος κωφεύει, μη δίνοντας καμία ενημέρωση για το θέμα και για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα. Καλή η λιτότητα αλλά όχι εις βάρος της υγείας και των παιδιών μας. Αν ο κ. Δήμαρχος θέλει να κάνει οικονομία ας κόψει άλλα περιττά έξοδα του δήμου. Δύο πράσινους χώρους έχει ο Δήμος (με το Σπυρούδη) και οι δύο έχουν πάρει την κατιούσα με μόνο 4 μήνες παρουσίας της νέας Δημοτικής αρχής.


(Οι φωτογραφίες είναι από κινητό)

1 σχόλια:

na min epanerxomai sto idio 8ema jana me ta legomena mou exo ejigisei kata kairous to pion kai to kyros aytis tis dimotikis arxis giayto leei kai i parimia to cari apo to kefali vromaei

y.g dimarxos na sou petyxei


fontas