10 Ιουνίου 2011

«Εικονογράφηση παραμυθιού» ΑΠΟ ΤΟ Α΄ ΤΜΗΜΑ ΚΑΠΗ & ΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

«Εικονογράφηση παραμυθιού»

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 το Α΄ τμήμα του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε εκδήλωση σε συνεργασία με το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής.
Η Ομάδα “Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών” του Α’ τμήματος Κ.Α.Π.Η «έκλεισε» τη χρονιά με μία καλοκαιρινή γιορτή στον κήπο του ΚΑΠΗ. Με υπεύθυνη την εργοθεραπεύτρια κ. Λαμπρινή Οικονομίδου και με πρωταγωνίστρια το μέλος του Κ.Α.Π.Η, κ. Ελένη Κοσμαδάκη έγραψαν και διηγήθηκαν το παραμύθι της «μαργαριτούλας».
Στη συνέχεια, οι μικροί μας φίλοι, μαθητές της 4ης τάξης του Δημοτικού, έπαιξαν το ρόλο του εικονογράφου και μετέφεραν στον καμβά τις όμορφες εικόνες της ιστοριούλας μας. Με την καθοδήγηση των μελών του Κ.Α.Π.Η αποτυπώθηκε η ιστορία της μικρής μαργαριτούλας και δημιουργήθηκε ένα όμορφο βιβλιαράκι που είναι έτοιμο για βιβλιοδεσία.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Νίκος Κωβαίος, η Προϊσταμένη του Α’ τμήματος Κ.Α.Π.Η κ. Κατερίνα Βασιλοπούλου, οι δασκάλες του 4ου Δημοτικού σχολείου κ. Γωγώ Μυλωνά και η κ. Πανωραία Κομπογιάννη, πολλές γιαγιάδες και παππούδες.
Στη συνέχεια τα μέλη της ομάδας προσέφεραν στα παιδιά αναψυκτικά και κέικ, καθώς και μικρά δωράκια που οι ίδιες οι κυρίες κατασκεύασαν.
Όλοι μαζί ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο με καινούριες εκδηλώσεις.