13 Ιουλίου 2011

ΕΥΝΟΪΚΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΠΕΔΑΠ - ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του Δήμου Αγ. Παρασκευής οι προσπάθειες του Δημάρχου κου Β. Ζορμπά απέδωσαν καρπούς και επιτέλους σήμερα εκδόθηκε φορολογική ενημερότητα για τον οργανισμό. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσουν να εισπραχθούν οι 80.000€ από τον Δήμο με σκοπό την πληρωμή των καθηγητών.
Αναλυτικότερα το δελτίο τύπου αναφέρει:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΟΙΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Κ.ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΡΜΠΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙ.Π.Ε.Δ.Α.Π!

Όπως είχαμε ενημερώσει τους δημότες μας, με σχετικά δελτία τύπου, αξιοσημείωτο και ενδεικτικό της κατάστασης που παραλάβαμε από την ΚΟΙ.Π.Ε.Δ.Α.Π, ήταν ότι ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς προέβη στην επιχορήγηση της ΚΟΙ.Π.Ε.Δ.Α.Π με ποσό ύψους 80.000 ευρώ (30.000 ευρώ+50.000 ευρώ) προκειμένου να πληρωθούν οι μισθοί των καθηγητών.
Η ΚΟΙ.Π.Ε.Δ.Α.Π δεν νομιμοποιούνταν να το εισπράξει διότι λόγω φορολογικών εκκρεμοτήτων (μη απόδοση Φ.Π.Α από τον Οκτώβριο 2010,παρακράτηση Φ.Μ.Υ των εργαζομένων για το 2010, μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών ΙΚΑ που ανέρχονται στα 400.000 ευρώ) δεν είχε φορολογική ενημερότητα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσουμε τους δημότες της πόλης μας ότι μετά από επίμονες προσπάθειες του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά, η φορολογική ενημερότητα της ΚΟΙ.Π.Ε.Δ.Α.Π εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη 13/7 και άνοιξε επιτέλους ο δρόμος για την άμεση πληρωμή των καθηγητών.

Η προσπάθεια για την αντιμετώπιση των εκκρεμοτήτων που παρέλαβε η νέα Δημοτική Αρχή συνεχίζεται με στόχο πάντα την απρόσκοπτη λειτουργία των Εργαστηρίων Τέχνης και του Ωδείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής.