13 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Α. ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗ;

Για παρακράτηση 21.500€, από εισπράξεις διδάκτρων του Ωδείου, κατηγορεί ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς τον Αλέξη Μουστόγιαννη και προχώρησε σε μήνυση εναντίον του χθες 12 Ιουλίου 2011 στο τμήμα Ασφαλείας Αγ. Παρασκευής.
Από την πλευρά του κ. Μουστόγιαννη κρατήται σιγή ιχθύος, αν και το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό για να μην προσπαθήσει τουλάχιστον να αμυνθεί. Δεν θα ήταν δίκαιο να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα, από την άλλη όμως κανένας Δήμαρχος δεν θα κατηγορούσε και μάλιστα άτομο της παράταξής του χωρίς να έχει στοιχεία. Θα ήταν πολύ λυπηρό να έχουμε τέτοιες συμπεριφορές από τα νεαρά στελέχη των παρατάξεων.
Αναμένουμε τις εξελίξεις και ίσως κάποια κίνηση από το αντιπαλο στρατόπεδο.
Σας παραθέτω το Δελτίο Τύπου για την ενημέρωση από τον Δήμο:


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς ,την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011, απέστειλε εξώδικη πρόσκληση και δήλωση προς τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αλέξανδρο Μουστόγιαννη με την οποία τον κάλεσε και δι’ αυτού του τρόπου, ακόμα μια φορά ,όπως εντός 3 ωρών από τη λήψη της εξωδίκου, προσέλθει στο γραφείο Δημάρχου και παραδώσει χρηματικό ποσό συνολικού ύψους 21,500 ευρώ το οποίο προέρχεται από είσπραξη διδάκτρων του Ωδείου Αγίας Παρασκευής και προορίζεται για την πληρωμή των καθηγητών του Ωδείου και το οποίο ο κ. Μουστόγιαννης παρανόμως έχει λάβει και παρακρατά.
Κατόπιν παρέλευσης απράκτου της ταχθείσης προθεσμίας, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς υπέβαλλε την Τρίτη 12 Ιουλίου 2011 μηνυτήρια αναφορά στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής για το ως άνω θέμα.