28 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. Α. ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ

Ενώπιον
παντός αρμοδίου Δικαστηρίου και πάσης αρχής

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΔΗΛΩΣΗ και ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Του Μουστόγιαννη Αλέξανδρου, κατοίκου Αγίας Παρασκευής, οδός Γραβιάς, αριθ.37.

ΚΑΤΑ
Του Ζορμπά Βασιλείου, υπό την ιδιότητά του ως Δημάρχου της Αγίας Παρασκευής, κατοίκου Αγίας Παρασκευής, οδός Μεσογείων, αριθμ. 415-417.

Κατά τη διάρκεια των δύο περασμένων εβδομάδων, ήτοι από την Κυριακή 10/07/2011, δέχομαι μια άνευ προηγουμένου και άνευ αιτιολογίας επίθεση από εσάς, η οποία εκφράζεται μέσω σειράς πράξεων, οι οποίες με θίγουν κατάφωρα και μου δημιουργούν ανυπολόγιστη ζημία σε όλα τα επίπεδα, προσβάλλοντας πλήρως, μεταξύ άλλων, το δικαίωμά μου στην προσωπικότητα.
Ειδικότερα, φτάνοντας στο γραφείο μου την Δευτέρα 11/07/2011, στον ΠΑΟΔΑΠ όπου είχα τεθεί με απόφαση δική σας Πρόεδρος ύστερα και από την εκλογή μου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας», του οποίου επικεφαλής διατελείτε, αντιλαμβάνομαι ότι έχει εκδοθεί από εσάς ανακοίνωση στις 00.28 μετά τα μεσάνυχτα (!) της Κυριακής, αναφερόμενη στο πρόσωπό μου. Συγκεκριμένα, ανέγνωσα ο ίδιος, αλλά και χιλιάδες συμπολίτες μας μιας και η ανακοίνωση είχε αναρτηθεί στον κεντρικό ιστότοπο του Δήμου και υπογράφεται από εσάς προσωπικά, ότι ετέθην εκτός Δημοτικής Ομάδας και της παράταξης «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας», μετά από απόφασή σας, ενώ ζητούσατε την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ. Η αιτιολογία της ως άνω απόφασής σας, αλλά και της πρόσκλησής σας να παραιτηθώ, εκφράζεται μέσω της ίδιας ανακοίνωσής όπου ευθέως και άνευ καμίας άλλης αναφοράς αναφέρετε ότι «τα θέματα ηθικής και διαφάνειας καθώς και η διαχείριση του δημοσίου χρήματος για την παράταξή μας είναι μη διαπραγματεύσιμα». Ως εκ τούτου, δεδομένου ότι η ως άνω πρόταση ακολουθεί την είδηση (!) ότι ετέθην εκτός Δημοτικής Ομάδας και παράταξης, καθιστά αμφίβολο στον μέσο αναγνώστη εάν εγώ τελώ σε ακολουθία με τις επιταγές των εννοιών «ηθική», «διαφάνεια» και «διαχείριση δημοσίου χρήματος», με αποτέλεσμα να πλήττεται σφόδρα σε προσωπικό επίπεδο η προσωπικότητά μου. Με τη νεφελώδη και αιφνιδιαστική αυτή ανακοίνωση, η οποία ουδέν λεπτομερές στοιχείο αναφέρει επί της ουσίας, ουδεμία αναλυτική αιτιολογική βάση έχει, δημιουργείται ένα «πέπλο» αμφιβολιών στον αναγνώστη σε σχέση με την εν γένει σχέση μου με τις έννοιες που αναφέρονται, καθιστώντας προφανή την πλήρη απαξίωση στο πρόσωπό μου καθόσον παρουσιάζομαι εν γένει ανήθικος, αδιαφανής και μη διαχειριζόμενος ορθά το δημόσιο χρήμα…Αυτή η γενίκευση μέσω της εκδοθείσας ανακοίνωσης αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της προσωπικότητάς μου και με δυσφημεί σκαιότατα και συκοφαντικά στο σύνολο των συμπολιτών μου.
Η ως άνω προσβολή καθίσταται ακόμη πιο έντονη και πλήρως αναιτιολόγητη, καθόσον σε ό,τι αφορά στην απόφαση την οποία ανακοινώσατε 28 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα της Κυριακής 10/07/2011, θα πρέπει να τονίσω ότι ουδέποτε εκλήθην καθ’οιονδήποτε επίσημο τρόπο από εσάς τόσο στην υποτιθέμενη συνεδρίαση (της οποίας ουδεμία αναφορά πράττετε καθιστώντας αμφίβολη ακόμα και την ίδια της την ύπαρξη) όσο και σε οποιαδήποτε άλλης μορφής συνάντηση προκειμένου να μου εξηγηθούν από εσάς οι λόγοι για τους οποίους επιθυμείτε να προβείτε στην ενέργεια αυτή, ενώ δεν υπήρξε καμία αιτιολογημένη απόφαση περί των ουσιαστικών λόγων διαγραφής μου όπως ορίζεται στη διάταξη του άρθρου 66 του ν.3852/2010, αλλά αντίθετα ως αιτιολογία της απόφασης αναφέρονται λόγοι ηθικής, διαφάνειας και διαχείρισης δημόσιου χρήματος. Αποτέλεσμα της ως άνω ανακοίνωσής σας είναι το γεγονός ότι από τα ξημερώματα της Δευτέρας όλη η πόλη μας να έχει καταστεί γνώστης μιας επίθεσης εναντίον μου αναφερόμενη σε θέματα ηθικής, διαφάνειας και διαχείρισης δημοσίου χρήματος, με αποτέλεσμα τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου, η οποία δραστηριοποιείται τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο στην πόλη μας να γινόμαστε αποδέκτες της κοινωνικής αμφιβολίας και χλεύης για λόγο τον οποίον ΟΥΔΕΠΟΤΕ μου κοινοποιήσατε. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι έπρεπε να ενημερώσω τους εκατοντάδες ανθρώπους που επικοινώνησαν μαζί μου μετά την ανακοίνωσή σας για κάτι που ποτέ δεν μου γνωστοποιήθηκε, ενώ ουδέποτε εκλήθην να παραστώ σε οποιαδήποτε νόμιμη διαδικασία τόσο σε δημοτικό όσο και σε παραταξιακό επίπεδο. Αναγκαζόμουν, λοιπόν, να απολογούμαι στο μέτρο που μπορούσα στους δημότες της Αγίας Παρασκευής (και όχι μόνον), οι οποίοι προσφάτως με τίμησαν και εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο σε πολύ υψηλή σειρά κατάταξης, για ένα ζήτημα που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ και εσείς κρίνατε σκόπιμο να δημοσιοποιήσετε μέσω της έκδοσης μιας νεφελώδους ανακοίνωσης ξημερώματα Δευτέρας κάνοντας αναφορά σε ζητήματα «ηθικής», «διαφάνειας» και «διαχείρισης δημοσίου χρήματος», αφήνοντάς με έκθετο στην κοινωνική αμφιβολία.
Εν συνεχεία, και ενώ τελούσα σε κατάσταση πλήρους και έντονου «σοκ» ύστερα από την ανάγνωση της ως άνω ανακοίνωσης αλλά και της αντίληψης ότι πια ολόκληρη η Πόλη αναφέρεται στο όνομά το δικό μου και της οικογένειάς μου και ενώ οι σχετικές με τα αυτοδιοικητικά ιστοσελίδες είχαν πια εκτενή αναπαραγωγή της ανακοίνωσής σας, την Δευτέρα 11 Ιουλίου το μεσημέρι μου κοινοποιείτε εξώδικο πρόσκληση και δήλωση στην οποία αναφέρεστε σε παράνομη εκ μέρους μου παραλαβή και παρακράτηση ποσού 21.500 ευρώ που αφορούσαν εισπραχθέντα δίδακτρα μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Αγίας Παρασκευής, τα οποία με καλούσατε να επιστρέψω, αφήνοντας με έκπληκτο καθόσον η εν λόγω κατηγορία δεν ευσταθούσε. Με άλλες λέξεις, μου αποστείλατε εξώδικη πρόσκληση την Δευτέρα το μεσημέρι, αφού προηγουμένως με έχετε διαγράψει από τη Δημοτική Ομάδα και την παράταξη χωρίς την τήρηση οιασδήποτε προβλεπόμενης διαδικασίας και προηγούμενης ενημέρωσης-ακρόασης, και ενώ προηγουμένως με έχετε ήδη διαπομπεύσει πλήρως σε ολόκληρη την πόλη μέσω επίσημης ανακοίνωσης σας τα μεσάνυκτα της Κυριακής η οποία έχει πολλαπλώς αναπαραχθεί από τα ΜΜΕ αναφέροντας ως αιτιολογία την τήρηση της «ηθικής», της «διαφάνειας» και τη «διαχείριση του δημοσίου χρήματος». Με τον τρόπο αυτό καταστήσατε την κοινωνική μου υπόσταση πλήρως αποδυναμωμένη και μου προκαλέσατε ηθική βλάβη δυσχερώς επανορθώσιμη, δεδομένου ότι είμαι 26 ετών και μόλις ξεκίνησα την ανάμειξή μου με τα κοινά του Δήμου μας με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς, ενώ ταυτοχρόνως προκαλέσατε τεράστιο πλήγμα στην κοινωνική και επαγγελματική υπόσταση της οικογένειάς μου, και περισσότερο του πατέρα μου ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά με υπευθυνότητα και εντιμότητα επί πολλά έτη στην περιοχή μας. Η ως άνω εξώδικος πρόσκληση-δήλωση αναφέρεται στην δήθεν ενημέρωσή σας από την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011 περί του ως άνω γεγονότος, χωρίς να αναφέρεστε σε κανενός είδους απόδειξη, δεδομένου δε ότι εγώ βρισκόμουν αδιαλείπτως στο γραφείο μου στον ΠΑΟΔΑΠ καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής, όπως αυτό δύναται να επιβεβαιωθεί από τις μαρτυρίες των υπαλλήλων του Οργανισμού, και ουδεμία όχληση δέχθηκα εκ μέρους σας για το θέμα για το οποίο υποτίθεται ότι είχατε ενημερωθεί. Η πρώτη φορά που εγώ κατέστην γνώστης της κατηγορίας που αναληθώς μου καταλογίζετε ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Ιουλίου, οπότε και μου κοινοποιήθηκε η εξώδικος πρόσκληση-δήλωση και ενώ προηγουμένως με είχατε διαγράψει από δημοτική Ομάδα και παράταξη και δυσφημήσει και διαπομπεύσει πλήρως σε ολόκληρη την πόλη μας μέσω της μεταμεσονύκτιας ανακοίνωσης σας.
Η δε κατηγορία που μου καταλογίζετε μέσω του εξωδίκου σας είναι πλήρως ανυπόστατη και εντείνει την προσβολή της προσωπικότητάς μου καθόσον τα χρήματα στα οποία αναφέρεστε βρίσκονταν, όπως γνωρίζετε, στο χρηματοκιβώτιο του Οργανισμού όπου, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, φυλάσσονταν λόγω έλλειψης μέσων ασφάλειας στο Δημοτικό Ωδείο της Αγίας Παρασκευής. Ενώ η διαπόμπευσή μου συνεχίστηκε εκ μέρους σας μέσω νέας «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ» στον κεντρικό ιστότοπο του Δήμου, όπου αναφέρεστε τόσο στην εξώδικο πρόσκληση-δήλωση όσο και σε κατατεθείσα εκ μέρους σας μήνυση, ενώ προηγουμένως ήδη με έχετε διαπομπεύσει μέσω της ανακοίνωσής σας την Κυριακή τα μεσάνυκτα, προσπαθώ ήδη να βρω τρόπο να αμυνθώ στην αναιτιολόγητη επίθεση που δέχομαι. Εμφανίζομαι, ως εκ τούτου, την Τετάρτη 13 Ιουλίου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου και σας παραδίδω ενώπιον του συνόλου του σώματος και παρευρισκομένων πολιτών τα χρήματα που υποτίθεται παρακρατούσα (!), τα οποία με εμφανή εκνευρισμό πετάτε στο έδαφος ερχόμενος σε πλήρη αναντιστοιχία με τις προσκλήσεις και επιταγές σας μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η ηθική μου, η προσήλωσή μου στη διαφάνεια και στην ορθή διαχείριση του δημοσίου χρήματος απεδείχθησαν ενώπιον του σώματος του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο εσείς προφανώς δεν σεβαστήκατε πετώντας στο έδαφος τα χρήματα που σας παρέδωσα και των πολιτών που παρευρίσκονταν στη συνεδρίαση. Ενώ, λοιπόν, δέχθηκα εκ μέρους σας ακόμη μια φορά σε διάστημα ολίγων ημερών μια συμπεριφορά απαξιωτική, προσήλθα την επόμενη ημέρα στα γραφεία του Δήμου και παρέδωσα εκ νέου τα χρήματα, ενώ την ίδια μέρα υποβάλω και την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι δεν υπήρξα ποτέ προσκολλημένος σε θέσεις και αξιώματα και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ανιδιοτελής προσφορά μου για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας.
Ενώ, λοιπόν, προσπαθώ να ξεπεράσω το ισχυρό σοκ και να αντιδράσω στην ισχυρή διαπόμπευση και δυσφήμηση την οποία έχω υποστεί ύστερα τόσο από τις ανακοινώσεις σας όσο και από τις ανυπόστατες κατηγορίες σας προς το πρόσωπό μου, και αφού έχω απεμπλακεί από οποιαδήποτε οργανική εξάρτηση από τη θέση του Προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ, έκπληκτος ανέγνωσα νέα ανακοίνωση την 15η Ιουλίου 2011 από το Γραφείο Τύπου του Δήμου της Αγίας Παρασκευής, το οποίο εποπτεύετε, με τίτλο «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο κ. ΑΛΕΞΗΣ ΜΟΥΣΤΟΓιΑΝΝΗΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ»! Η νέα ανακοίνωσή μου κατέστησε πια σαφές ότι τα κίνητρα της επίθεσης που δέχομαι επί μια εβδομάδα και η οποία με έχει διαλύσει σε ψυχολογικό, πολιτικό και επαγγελματικό επίπεδο, ανάγονται στον χώρο της προσωπικής εμπάθειας προς στο πρόσωπό μου. Και τούτο διότι υπήρξα στο γραφείο μου στον ΠΑΟΔΑΠ ΟΛΕΣ τις εργάσιμες ημέρες και συνέχισα κανονικά να εργάζομαι με υπευθυνότητα για την διεκπεραίωση και προώθηση των θεμάτων που αφορούν στον Οργανισμό, εμφανίστηκα την Τετάρτη στο δημοτικό συμβούλιο όπου και εδέχθην ακόμη μια φορά επίθεση από εσάς και με τις πράξεις σας προσβάλατε έτι μια φορά την προσωπικότητά μου ενώπιον του σώματος, ενώ είχα ήδη υποβάλει την παραίτησή μου από Πρόεδρος του Οργανισμού. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στο γραφείο μου στον Οργανισμό ουδέποτε με αναζητήσατε, ενώ ουδέποτε εστάλη οιοσδήποτε εντεταλμένος από εσάς προκειμένου να ελέγξετε τις φρικώδεις κατηγορίες προς το πρόσωπό μου. Πως, λοιπόν, αιτιολογείται η εννοιολογική ειρωνεία ότι «επιτέλους, έπαψα να κρύβομαι»; Η αναφορά αυτή εντείνει την δυσφήμηση του προσώπου μου με συκοφαντικό τρόπο, τη διαπόμπευσή μου στους χιλιάδες δημότες που επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής και, κατ’ επέκταση την προσβολή της προσωπικότητας μου, καθόσον ο μέσος νους συνδυάζει την τάση κάποιου να κρύβεται με την ενοχή του, την οποία εσείς αποφασίσατε επί τη βάσει κατηγοριών που εσείς απευθύνατε και επί τη βάσει ανύπαρκτων αποδείξεων που εσείς εφηύρατε, ανακοινώνοντας ταυτοχρόνως νεφελώδεις αποφάσεις που μόνος σας εκδώσατε.
ΕΠΕΙΔΗ από τις διατάξεις των άρθρων 57 εδ. α’, 59 εδ. α και 932 του ΑΚ, σε συνδυασμό και τα άρθρα 361, 362, 363 και 367 ΠΚ, συνάγεται ότι όποιος παράνομα προσβάλλεται στην προσωπικότητά του, νοούμενη ως το προστατευόμενο από το Σύνταγμα (άρθρο 2 παρ. 1) πλέγμα των αξιών που απαρτίζουν την ηθική υπόσταση του ανθρώπου, και ειδικότερα προσβάλλεται στην, προστατευόμενη από το Σύνταγμα (άρθρα 5 παρ. 2 και 9 παρ. 1), Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ, Ν.Δ. 53/1974, άρθρο 8) και από το Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα (ΔΣΑΠΔ, Ν. 2462/1997, άρθρα 17 και 22), τιμή του ή η υπόληψή του με συκοφαντία, δυσφήμιση ή εξύβριση, έχει δικαίωμα να απαιτήσει να αρθεί η προσβολή και να μην επαναληφθεί στο μέλλον. Σε περίπτωση που η προαναφερόμενη προσβολή υπήρξε και υπαίτια, το Δικαστήριο μπορεί επιπλέον, αφού λάβει υπόψη το είδος της προσβολής, να καταδικάσει τον προσβολέα να ικανοποιήσει την ηθική βλάβη αυτού που έχει προσβληθεί.
ΕΠΕΙΔΗ μεταξύ των προστατευομένων αγαθών που περιλαμβάνονται στην προσωπικότητα ενός ατόμου είναι και η τιμή αυτού, ως ηθικό και κοινωνικό αγαθό, δηλαδή η αξία που αποδίδεται σε κάθε άνθρωπο από την κοινωνία.
ΕΠΕΙΔΗ από τις διατάξεις των άρθρων 362 και 363 ΠΚ προκύπτει ότι για τη θεμελίωση του εγκλήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης απαιτείται ο υπαίτιος να ισχυρισθεί ή διαδώσει ενώπιον άλλου για τρίτο πρόσωπο γεγονός πρόσφορο να βλάψει την τιμή ή την υπόληψή του, το γεγονός δε αυτό να είναι ψευδές και ο υπαίτιος να τελεί εν γνώσει της αναλήθειάς του. Ως γεγονός νοείται όχι μόνο κάθε συγκεκριμένο περιστατικό του εξωτερικού κόσμου, αλλά και κάθε συγκεκριμένη κατάσταση ή συμπεριφορά που ανάγεται στο παρελθόν ή το παρόν, υποπίπτει στις αισθήσεις και αντιτίθεται στην ηθική ή στην ευπρέπεια. Για την υποκειμενική υπόσταση του προαναφερθέντος εγκλήματος απαιτείται η συνδρομή του στοιχείου του δόλου, που συνίσταται στη θέληση του δράστη να βλάψει την τιμή και την υπόληψη εκείνου στον οποίον αποδίδεται ψευδές γεγονός, εν γνώσει της αναλήθειάς του.
ΕΠΕΙΔΗ κατ’ άρθρο 57 παρ. 1 και 2 ΑΚ, όποιος προσβάλλεται παράνομα στην προσωπικότητά του έχει δικαίωμα να απαιτήσει να αρθεί η προσβολή και να μην επαναληφθεί στο μέλλον, επίσης δε έχει αξίωση κατά του προσβάλλοντος αυτήν για αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστη κατά τις διατάξεις περί αδικοπραξιών. Από τις διατάξεις αυτές, αλλά και από άλλες τόσο του Α.Κ. όσο και ειδικών νόμων, που πρέπει πλέον να αντιμετωπίζονται ως ειδικεύσεις του άρθρου 2 παράγραφος 1 του Συντάγματος, με το οποίο καθιερώνεται ο θεμελιώδης κανόνας του σεβασμού και της προστασίας της αξίας του ανθρώπου, προκύπτει ότι το δίκαιο ανάγει τον άνθρωπο καθ’ εαυτόν σε αυτοτελές αντικείμενο προστασίας και επιβάλλει το σεβασμό της προσωπικότητάς του από τρίτους. Μέσα της καθιερούμενης σφαιρικής προστασίας της προσωπικότητας είναι η άρση της προσβολής, η παράλειψη αυτής στο μέλλον και η ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης. Προσβολή της προσωπικότητας ενέχει κάθε πράξη τρίτου προσώπου με την οποία διαταράσσεται η κατά τη στιγμή της προσβολής υπάρχουσα κατάσταση ως προς τις διάφορες εκφάνσεις της προσωπικότητας, σε κάθε δε έκφανση αντιστοιχεί και ιδιαίτερος τρόπος προσβολής, που μπορεί να συντελεστεί και με παράλειψη.
Επειδή, με τις πράξεις σας, με τις ανακοινώσεις σας, με τις ανυπόστατες κατηγορίες που εξαπολύετε προς το πρόσωπό μου, καθώς και με την παράλειψη άρσης της προσβολής στο πρόσωπό μου, προσβάλλετε υπαιτίως με βάναυσο τρόπο την προσωπικότητά μου μέσω συκοφαντικών πληροφοριών προς το πρόσωπό μου οι οποίες πολύ καλά γνωρίζετε ότι δεν ευσταθούν, διαμαρτύρομαι εντόνως και σας καλώ, με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, όπως, το αργότερο εντός τριών (3) ημερών από της λήψεως της παρούσης:
Να αρθεί η ως άνω προσβολή στην προσωπικότητά μου και να μην επαναληφθεί στο μέλλον.
Να εκδώσετε επίσημη ανακοίνωση στην οποία να ανακαλέσετε πλήρως τις αναφορές σας περί παράβασης εκ μέρους μου των αρχών της ηθικής, της διαφάνειας και της χρηστής διαχείρισης δημοσίου χρήματος και να ανασκευάσετε οποιαδήποτε σχετική κατηγορία με αφορά.
Να μην επαναληφθεί επανάληψη αναφορών προς το πρόσωπό μου σχετικά με τις ανυπόστατες κατηγορίες που απευθύνετε.

Άλλως, σας Δηλώνω ότι θα προσφύγω στην δικαιοσύνη για την άμεση και κατά νόμο προστασία οιουδήποτε δικαιώματός μου.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει την παρούσα σ’ αυτόν που απευθύνεται, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφων το σύνολό του περιεχομένου της στην έκθεση επιδόσεώς του.
Έχει επικολληθεί ένσημο ΕΤΤΑ-ΤΥ-ΠΔΑ 1,15 ευρώ.
Αθήνα, 27 Ιουλίου 2011
Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος
Γεώργιος Α. Κώτσηρας