15 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιτέλους ο κ. Αλέξης Μουστόγιαννης έπαψε να «κρύβεται»
Την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011 και ώρα 12:15 ο κ. Αλέξης Μουστόγιαννης προσήλθε στο Δημαρχιακό Μέγαρο και παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 21.500 ευρώ που προερχόταν από είσπραξη διδάκτρων του Ωδείου Αγίας Παρασκευής και προοριζόταν για την πληρωμή των καθηγητών του Ωδείου και το οποίο ο κ. Μουστόγιαννης παρανόμως είχε λάβει και παρακρατούσε, υπογράφοντας την παρακάτω απόδειξη παράδοσης – παραλαβής χρηματικού ποσού 21.500 ευρώ:
«Στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αγίας Παρασκευής, σήμερα, Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011 και ώρα 12:15 και ενώπιον του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, του Αντιδημάρχου Διοίκησης, Δημήτρη Αλεφαντή, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, Ιωάννη Βουτσινά και του Δημοτικού Συμβούλου Κωνσταντίνου Κρητικίδη, προσήλθε ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, Δημοτικός Σύμβουλος και παρέδωσε στην υπάλληλο του Δήμου, αρμόδια για την είσπραξη των διδάκτρων του Δημοτικού Ωδείου, κα Ελένη Κρητικίδη, χρηματικό ποσό 21.500 ευρώ για τους λόγους και τις αιτίες που αναλυτικά αναφέρονται στην από 11/07/2011 εξώδικο πρόσκληση και δήλωση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασιλείου Ζορμπά, ενεργούντος και υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου της Κοινωφελούς Πολιτιστικής Επιχείρησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΚΟΙ.Π.Ε.Δ.Α.Π) προς τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη του Ιωάννη και η οποία επιδόθηκε σε αυτόν όπως προκύπτει από τις υπ. Αριθμούς 5274 και 5275/11/07/2011 εκθέσεις επιδόσεως της δικαστικής επιμελήτριας στο Πρωτοδικείο Αθηνών, Σοφίας Αθανασίου Μέγα, με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος του Δήμου.»
Επιτέλους, με καθυστέρηση ενός μήνα, πληρώθηκαν οι καθηγητές του Ωδείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς ερωτηθείς από εκπροσώπους Μ.Μ.Ε για το θέμα απάντησε: “Ουδέν σχόλιον. Το θέμα εκκρεμεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, η οποία έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και την οποία εμπιστεύομαι απόλυτα»