31 Αυγούστου 2011

ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ 48 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου:

Εγκρίθηκαν 48 επιπλέον θέσεις Νηπιαγωγών και Υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι εγκρίθηκε το αίτημα του Δήμου μας για την πρόσληψη 48 επιπλέον Νηπιαγωγών και Υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων ( Διοικητικοί Υπάλληλοι, Μάγειρες , Καθαρίστριες κλπ ), προκειμένου να ενισχυθεί το δυναμικό των Παιδικών Σταθμών Αγίας Παρασκευής .

Επισημαίνεται ότι κατά πάσα πιθανότητα ο Δήμος Αγίας Παρασκευής είναι ο μόνος Δήμος στην Ελλάδα στον οποίο όχι μόνο δεν έκλεισε κανένας παιδικός σταθμός και δεν μειώθηκε ο αριθμός των παιδιών , αλλά αντίθετα, ο αριθμός αυτός για την ερχόμενη σχολική χρονιά (σχολ. έτος 2011-2012) αυξήθηκε κατά 140 περίπου παιδιά.

Το γεγονός αυτό αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της τήρησης της προεκλογικής δέσμευσης και του λόγου τιμής του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά, ότι σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και προσφοράς προς τους δημότες δεν θα γίνει καμία έκπτωση.

Η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής της πόλης μας στα πλαίσια μιας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας είναι πρωταρχικός στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου προσωπικά.

Σημειώνεται ότι το κόστος για τα 140 επιπλέον παιδιά που θα φιλοξενηθούν την ερχόμενη σχολική χρονιά στους Παιδικούς Σταθμούς της πόλης μας, ίσως υπερβεί τα 750.000 ευρώ.

Επειδή κάποιοι ίσως βιαστούν να αμφισβητήσουν η να εκφράσουν την απορία πως μπορούμε να εξασφαλίσουμε τέτοια ποσά εν μέσω κρίσης, θα απαντήσουμε ξεκαθαρίζοντας ότι :

Τα καταφέρνουμε μέσα στην κρίση γιατί εφαρμόζουμε διαφανή και χρηστή διαχείριση των διαθέσιμων οικονομικών πόρων και γιατί καθημερινά δίνουμε μάχες για το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου μας, όπως άλλωστε είχαμε και προεκλογικά υποσχεθεί.

Τέλος ,μέσα στο Σεπτέμβριο 2011 ,ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς και η νέα Δημοτική Αρχή θα ενημερώσουν εκ νέου τους δημότες για το που ακριβώς βρίσκονται τα οικονομικά του Δήμου μας σήμερα, σε σύγκριση με το τι παραλάβαμε από την απελθούσα Δημοτική Αρχή.