30 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΥΣΟΣΜΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Το τελευταίο διάστημα πολλοί συνδημότες μας καλούν το Γραφείο Αντιδημάρχου Επικοινωνίας, Καθημερινότητας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη και παραπονούνται για έντονη δυσοσμία σε αρκετούς δρόμους της πόλης μας .

Η αιτία του παραπάνω προβλήματος είναι πιθανόν να βρίσκεται σε φθορές του δικτύου όμβριων της πόλης μας και για το λόγο αυτό οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου απευθύνθηκαν στην ΕΥΔΑΠ και πήραν τη διαβεβαίωση ότι , μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου ,θα σταλούν ειδικά συνεργεία με ρομπότ για τον πλήρη έλεγχο του δικτύου.

Επιπλέον, υπάρχουν υπόνοιες μετά και από καταγγελία δημότη, ότι ορισμένοι ιδιοκτήτες βυτίων αποκομιδής λυμάτων αντί να αδειάζουν τα λύματα στα σημεία που εκ του νόμου έχουν οριστεί, τα αδειάζουν στους αγωγούς όμβριων του οδικού δικτύου της πόλης μας !

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ζητά τη συνεργασία των δημοτών και τους καλεί να είναι σε επιφυλακή και οποτεδήποτε εντοπίσουν παρόμοια ενέργεια σε δρόμο της πόλης μας να επικοινωνούν με το Γραφείο Αντιδημάρχου Επικοινωνίας, Καθημερινότητας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, κας Ε. Παπαδοπούλου (τηλ.213 2004 503 και 213 2004 534) και να αναφέρουν την επωνυμία της επιχείρησης όπως αυτή αναγράφεται στο βυτίο και τα στοιχεία της πινακίδας του συγκεκριμένου βυτίου.