10 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα με αθλητικούς φορείς της πόλης μας

Την Πέμπτη 8/9/2011 στο γραφείο του κ. Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα κ. Μανιάτη έγινε(2)δίωρη συνάντηση με αρμόδιους φορείς των αθλητικών συλλόγων της Πόλης μας, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα των αθλητικών συλλόγων της Αγίας Παρασκευής.
Στη συνάντηση συμμετείχε και ο ανεξάρτητος δημ. σύμβουλος κ. Φώτης Αλεξόπουλος, ο οποίος πρότεινε την αγορά ενός λεωφορείου για την μεταφορά των συλλόγων της πόλης μας σε αγώνες εκτός έδρας.
Ο κ. Μανιάτης άκουσε με προσοχή όλες τις απόψεις σχετικά με τα υπαρκτά προβλήματα της αθλητικής υποδομής στην πόλη μας.
Συμφώνησε ότι η πόλη μας μειονεκτεί σε αθλητικούς χώρους σε σχέση με άλλους δήμους.
Και υποσχέθηκε στους αθλητικούς συλλόγους να γίνει μια νέα συνάντηση στο προσεχές μέλλον ώστε να είναι έτοιμος να δώσει απαντήσεις στα ζητήματα που του έθεσαν οι εκπρόσωποι των συλλόγων καθώς και στην εξεύρεση λύσης.
Στην συνάντηση συμμετείχαν ακόμα η κ. Γρηγορία Πρωτολάτη (ειδική σύμβουλος Περιφερειάρχη), ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής κ. Ιωάννης Σερκεδάκης και Καραμετος Ιωάννης, ο Κ. Καρδάρας Πάρις και ο κ. Κονταξης από τον Γυμναστικό Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης ,ο κ. Κοσκινάς Παναγιώτης Γραμματέας της ομάδας Ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής (SANTA) καθώς και ο κ. Γιαννακόπουλος πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και νυν Δημοτικός Σύμβουλος.