23 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Φ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΟΣΚ

Σας γνωρίζουμε ότι : Την Τρίτη 20/9/2011 επισκέφτηκαν το γραφείο του Διευθύνοντα συμβούλου του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων κ. Δρουλια αντιπροσωπεία δημοτικών συμβούλων του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
Στην συνάντηση που διήρκεσε πάνω από δυο ώρες συμμετείχαν ο Πρώην Δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Φώτης Αλεξόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Κρητικιδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Σιδέρης (εκπρόσωπος της Παράταξης Νίκη για την Αγία Παρασκευή), η Πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων κ. Καράμπελα , ο Διευθυντής κατασκευών Σχολείων κ. Στάθης καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Ο.Σ.Κ .
Η πρωταρχική ερώτηση τον κ. Αλεξόπουλο προς τον κ. Δρουλια ήταν πότε επιτέλους θα ανοίξει τις πόρτες για τους μαθητές το σχεδόν έτοιμο κτίριο του ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής .
Απάντηση κ. Δρουλια:Το κτίριο του ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής είναι έτοιμο κατά 78%.Δυστυχώς αναγκαστήκαμε να κηρύξουμε έκπτωτο τον εργολάβο από το έργο αυτό καθώς και από ένα έργο στον Πειραιά. Ήδη υπάρχει νέος διαγωνισμός και πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε ένα πανέμορφο, έτοιμο σχολείο για τους φοιτητές των ΕΠΑΛ.
Ο κ. Δρουλιας αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ευγενέστατος και πρόθυμος να δώσει εξηγήσεις σε όλες τις ερωτήσεις μας .
Στις ερωτήσεις του κ Αλεξόπουλου σχετικά με το 6ο Γυμνάσιο καθώς και με το 12ο νηπιαγωγείο ο κ. Δρουλιας τον ενημέρωσε ότι οι διαδικασίες ένταξης στο ΕΣΠΑ έχουν ολοκληρωθεί καθώς και οι δημοπρατήσεις των έργων αυτών και σύντομα όπως είπε θα είμαστε σε θέση να έχουμε ακόμα δυο σχολικά κτίρια στην πόλη μας..
Η Συζήτηση επεκτάθηκε ακόμα και στο κτίριο Μάκρη καθώς και σε πολλά άλλα ..Όμως επειδή είναι αδύνατη η μεταφορά τους σε ένα απλό δελτίο τύπου θα επανέλθουμε σύντομα με όλα τα στοιχεία που ο κ.Δρουλιας είχε την ευγενή καλοσύνη να μας δώσει, ώστε και εμείς με την σειρά μας να ενημερώσουμε τον λαό της Αγίας Παρασκευής για τον ακριβή αριθμό και πόσα σχολικά κτίρια θα είναι έτοιμα τα επόμενα 5 χρόνια .


Εκ του Γραφείου Τύπου

ΦΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ