27 Σεπτεμβρίου 2011

"...αμεση ενεργοποιηση και ληψη δραστικων μετρων..." ζητα ο Δημαρχος απο Αστυνομια και Τροχαια

Προς:
Τον Διοικητή Α.Τ Αγ. Παρασκευής
Την Διεύθυνση Τροχαίας Αγ. Παρασκευής

Κοινοποίηση:
Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας


ΘΕΜΑ : «ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΗ-ΓΙΑΝΝΗ & ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ/ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ»


Αξιότιμοι κύριοι,

Κατά το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται με αυξημένη συχνότητα, ιδιαίτερα ανησυχητικά φαινόμενα παραβατικότητας στην περιοχή του Άη – Γιάννη (από την πλατεία και πάνω).

Ενδεικτικά αναφέρονται η πρόσφατη ένοπλη ληστεία στην οδό Ζεφύρων, η δράση ομάδων που κλείνουν το δρόμο, η λειτουργία πολλών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που δημιουργούν προβλήματα ηχορύπανσης, το παράνομο παρκάρισμα χωρίς έλεγχο από την Τροχαία, κατά τις νυχτερινές ώρες που η Δημοτική Αστυνομία δεν μπορεί να παρέμβει, καθώς και παλαιότερη έκρηξη βόμβας σε καφετέρια και δολοφονία ατόμου στην πλατεία.

Επίσης, στην περιοχή της εκκλησίας Αγίου Δημητρίου - Κοντοπεύκου παρατηρείται παραβατικότητα και διεξαγωγή αυτοσχέδιων αγώνων μηχανών με αποτέλεσμα έντονη ηχορύπανση και επικινδυνότητα για τους πολίτες και τους μαθητές των γύρω σχολείων.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η νομιμότητα και η τάξη στις προαναφερόμενες περιοχές και να αποτραπούν περιστατικά όπως τα παραπάνω τα οποία είναι πιθανόν να έχουν δυσάρεστες συνέπειες για τους πολίτες , παρακαλούμε για την άμεση ενεργοποίηση της Υπηρεσίας σας και τη λήψη δραστικών μέτρων προστασίας των δημοτών .

Τελεί ευνόητο ότι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα σταθεί αρωγός παρέχοντας κάθε είδους διευκόλυνση.
Παρακαλώ για την άμεση ανταπόκρισή σας στο παραπάνω ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα και την ενημέρωσή μας για τις ληφθείσες αποφάσεις και ενέργειες,
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος
Βασίλης Ζορμπάς