12 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 62η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 62η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσαν τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής , σε συνεργασία με το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών.

Πολλοί, συμπολίτες μας και μη , έσπευσαν να συμμετάσχουν στην βαθιά ανθρώπινη αυτή προσφορά και έκαναν πράξη το κεντρικό κάλεσμα των διοργανωτών της αιμοδοσίας ότι: «Λίγα λεπτά από το χρόνο μας μπορεί να σώσουν ανθρώπινες ζωές ακόμα και τη δική μας !».

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το γεγονός ότι ανάμεσά τους ήταν πολλοί νέοι άνθρωποι που με την παρουσία τους έδωσαν το αισιόδοξο μήνυμα ότι η νέα γενιά είναι πάντα και δυναμικά παρούσα σε πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Συμμετείχαν επίσης δίνοντας αίμα, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Βουτσινάς ,ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δωρητών Οργάνων Σώματος κ. Βαγγέλης Ρακαντάς ,o Εθελοντής στα Δημοτικά Ιατρεία-Καρδιολόγος κ.Ηλίας Βουρνάς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ . Γιώργος Τσιμπουκάκης.

Παρών στην αιμοδοσία ήταν και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας-Πρόνοιας, Εθελοντισμού και Απορρόφησης Πόρων, κ. Νικόλαος Κωβαίος-Ντούσκος , η Αντιδημαρχία του οποίου είχε την ευθύνη συντονισμού.