17 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ 6η ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΒΟΥ ΓΙΑ ΑμεΑ

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 6η Ημερίδα Στίβου για άτομα με αναπηρία που διοργάνωσε το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για Αμεα του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίας Παρασκευής ,στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης».

Συμμετείχαν με ενθουσιασμό στους αγώνες 162 αθλητές από 17 ειδικά σχολεία και άλλες δομές ΑμεΑ της Αττικής και συγκεκριμένα : το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι Αμεα, το Αργώ, το ELPIS CARE από τον Δήμο Λουτρακίου, το ΚΔΑΠ Παλλήνης, η Εστία Ειδικής Αγωγής, ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών, το ΚΕΑ ΑμεΑ, η Ολυμπιακή Φλόγα, το Εργαστήρι, ο Άγιος Νικόλαος, το ΚΕΑ Χαρά, το Ειδικό σχολείο Ηρακλείου, η Θεοτόκος, η ΕΓΝΥΑ, το Σικιαρίδιο, το Στουπάθειο και το Πέταγμα.

Στους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι και στους φορείς αναμνηστικά αγαλματίδια.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν η Κοινωνική Λειτουργός κα. Μαρίνα Καρβέλη και ο Γυμναστής Ειδικής Αγωγής του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου κ. Αποστόλης Μούργος.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για την Αγία Παρασκευή» κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Νίκη για την Αγία Παρασκευή» κ. Ιωάννης Σταθόπουλος ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Νικόλαος Κωβαίος - Ντούσκος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Παναγόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης κ. Δημήτρης Αλεφαντής, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος- Καθαριότητας κα Ελένη Δάβαρη , η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών κα Έφη Καψοκέφαλου ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μιχάλης Γαβράς, κα. Μαργαρίτα Δημητρίου, κα Άννα Γάκη, κα Ζωή Φωτεινού, η πρώην Δημοτική Σύμβουλος κα Καίτη Μοσχονά, , η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κα Ελένη Βασιλειάδη, η Πρόεδρος της Παιγνιοθήκης Αγίας Παρασκευής κα Ελένη Δεληγιώργη και οι Εθελόντριες.

Ευχαριστούμε θερμά την επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της τράπεζας Κύπρου που ήταν επίσημος χορηγός της Ημερίδας.

Τον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. κ. Βασίλη Σάρκουλα για την παραχώρηση του γηπέδου και για την ηχητική κάλυψη

Το κατάστημα «ΑΤTRATIVO» Αγίας Παρασκευής.

Ιδιαίτερα τους εθελοντές Sρecial Olympics ( ATHENS 2011) VIP Drivers Γουδίου. Επίσης τους Κοινωνικούς Λειτουργούς Μαυριλάκου Χριστίνα, Μαρτίνη Κατερίνα και την καθηγήτρια φυσικής αγωγής Γεωργία Στρόφυλλα για την εθελοντική τους συμμετοχή.

Σημείωση : Φωτογραφίες που απεικονίζουν τους συμμετέχοντες δεν δημοσιεύονται λόγω νομικών περιορισμών.