25 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ "ΦΙΜΩΣΗΣ" ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ Φ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ;

ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑ :Προσπάθεια «Φίμωσης» του Πολιτικού μου Λόγου
Και της πολιτικής μου σκέψης.
Άραγε τι φοβούνται ?

Προς όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους
Αγαπητοί Συνάδελφοι

Δεν θα σας κουράσω , ούτε θα μακρηγορήσω άλλωστε ο «κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Συμβούλιου» μου δίνει την δυνατότητα μόλις δυο λεπτών ομιλίας ώστε να τοποθετηθώ επί του θέματος και ούτε καν την δυνατότητα δευτερολογίας».
Δεν μου δίνει ακόμα την δυνατότητα έστω ενός λεπτού ομιλίας ώστε να «προστατέψω» την πολιτική μου τοποθέτηση..
Ούτε και αυτό.
Όπως καταλαβαίνετε εμείς οι «μοναχικοί» δημοτικοί σύμβουλοι έχουμε πολλά κατά έναντι άλλων συναδέλφων που έχουν πολλά υπερ.
Εφόσον φυσικά είμαι τυχερός και δεν με διακόψουν κατά την ομιλία μου όπως συχνά συμβαίνει από τους «γνωστούς-αγνώστους» θα ολοκληρώσω σε δυο λεπτά με απόλυτη ακρίβεια …

θυμάστε :
(Σε μια Συνεδρίαση του Δ.Σ αναγκάστηκε να πάρει μια μέρα το μικρόφωνο ο κ. Γκιζιωτης (επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση) και να πει προς το προεδρείο ότι νιώθει άβολα με αυτό που κάνετε στον Αλεξόπουλο …Το ίδιο και ο κ. Κρητικιδης..)

Αγαπητοί Συνάδελφοι
Την 27/9 /2011 κατέθεσα τρία θέματα προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ για συζήτηση και λήψη απόφασης ώστε να έρθουν ενώπιων σας ως θέματα ημερησίας διάταξης με αριθμό πρωτοκόλλου 37738,37741 κ.λ.π .
Με μεγάλη έκπληξη μου ο Πρόεδρος του Δ.Σ μου ανέφερε ότι ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος δεν έχω δικαίωμα να καταθέτω θέματα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης μας!!!!!!!!!!!

Σημειωτέον:
Ο κ. Πρόεδρος είναι ο ίδιος Πρόεδρος που σε ανάλογο θέμα που είχα καταθέσει με τις υπογραφές άλλων 11 συναδέλφων. (σ. σ. Ώστε να έρθει σε 6 ημέρες προς συζήτηση &ψήφιση το θέμα) μου είχε πει ότι : k.Αλεξόπουλε τζάμπα κόπο κάνατε και μαζεύατε τόσες υπογραφές ..Αν θέλατε το φέρνατε και μόνος σας ως θέμα. (θέμα ταμπέλλες καταστημάτων)28/07/2011.


Αγαπητοί Συνάδελφοι
Είναι προφανές και το γνωρίζουμε όλοι ότι αν ένας δημοτικός σύμβουλος θέλει να βάλει θέμα επί της ημερησίας διάταξης ώστε να συζητηθεί και να ψηφιστεί μπορεί να το βάλει και κανείς δεν μπορεί να του αφαιρέσει το δικαίωμα αυτό.
Ο νομοθέτης έχει προβλέψει ακόμα και για τους πολίτες που δεν είναι αιρετοί καθώς και για τους φορείς της πόλης που θέλουν να θέσουν ένα θέμα προς συζήτηση και ψήφιση να χρειάζεται απλώς 25 υπογραφές κατοίκων.

Αγαπητοί Συνάδελφοι
Στην προσπάθεια που καταβάλλεται από τον Δήμαρχο και την (Ανομοιογενή )παράταξη του ώστε να φιμωθώ πολιτικά σας θέλω συμπαραστάτες..

Μην αφήσετε το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης μας να έχει δημοτικούς συμβούλους «γλάστρες» άλλα ενεργούς πολίτες όπως άλλωστε θα πρέπει να είναι ο ρόλος μας μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι μόνο..
Άλλωστε και να φέρω ένα θέμα προς συζήτηση και ψήφιση χρειάζεται να ψηφιστεί με απόλυτη πλειοψηφία ..

Εγώ έχω μόνο έναν ψήφο..

Τι φοβούνται άραγε?

Αγαπητοί Συνάδελφοι
Σε αυτήν την πρωτοφανή επίθεση εναντίον μου σας θέλω συμπαραστάτες ..
Θεωρώ στην επομένη συνεδρίαση που θα γίνει την Δευτέρα 31/10/2011 ότι όλοι πρέπει να πάρετε θέση και να καταγγείλετε την προσπάθεια υποβάθμισης του πολιτικού έργου μου ..
Είμαστε Υποχρεωμένοι να προστατέψουμε από τέτοιους ξεπερασμένους μεθόδους φίμωσης την αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου.

Μετά Τιμής
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ