25 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ-ΥΠΕΡΤΟΜΕΑΡΧΗ κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ



ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κ. ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς επισκέφθηκε την Πάτρα, την Παρασκευή 21/10/2011,προκειμένου να παρευρεθεί στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του Ιατρού και Συγγραφέα κ. Θρασύβουλου Μαυρομάτη με τίτλο “Δρόμοι και Όνειρα”.

Στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα, συνοδευόμενος από το Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Αγίας Παρασκευής κ. Τιμολέοντα Κωστόπουλο, συναντήθηκε με τον Βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και Υπερτομεάρχη Εργασίας , κ. Νίκο Νικολόπουλο και είχαν μια φιλική και εποικοδομητική συζήτηση.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ευρύτερα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης ,με επίκεντρο τα εργασιακά, θέματα δυσλειτουργιών στις συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων στους Δήμους λόγω του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ», τοπικά ζητήματα και το μείζον θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και δημοσιογράφοι του τοπικού καναλιού SUPER B, στους οποίους ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς παραχώρησε συνέντευξη.

Συνέντευξη παραχώρησε επίσης και στο Δελτίο Ειδήσεων της 21/10/2011,του τοπικού καναλιού Achaia News (http://www.achaianews.gr/).