23 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 13Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ

Η 13η Συνάντηση Χορωδιών, ένας θεσμός πλέον για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 7.30, στο Αμφιθέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου.
Έλαβαν μέρος, κατά σειρά εμφανίσεως, η Μικτή Χορωδία Αγίας Παρασκευής υπό την Διεύθυνση του κ. Χρήστου Κουτσονίκα, το Μουσικό Εργαστήρι Χαϊδαρίου «Ο ΑΜΦΙΩΝ» υπό την Διεύθυνση του κ. Κωνσταντίνου Πατσαντζόπουλου (μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ), η Μικτή Χορωδία Αργυρουπόλεως υπό την Διεύθυνση του κ. Κωνσταντίνου Ευαγγελάτου και η Χορωδία Επιστημόνων Φιλοθέης υπό την Διεύθυνση του κ. Θωμά Λουζιώτη. Οι χορωδοί ερμήνευσαν έργα Ελλήνων και Ξένων δημιουργών και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους παρισταμένους.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν, εκ μέρους της Μικτής Χορωδίας του Δήμου μας, το μέλος της και Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Παναγόπουλος, εκ μέρους του Προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ κ. Βασίλη Σάρκουλα (λόγω ασθενείας του), η Δημ. Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ κ. Μαρία Μπράμη, ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς και ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέως κ. Μανιάτης.