4 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής δέχονται την ευγενή προσφορά Ιατρών και Eπιστημόνων άλλων υγειονομικών ειδικοτήτων (νοσηλευτών, μαιών, κ.λ.π) που επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην εντατικοποίηση της δυνατότητας παροχής από το Δήμο μας ενός σπουδαίου κοινωνικού αγαθού, αυτού της περίθαλψης συνδημοτών μας που το έχουν ανάγκη.

Η ύπαρξη συμβάσεων των εθελοντών Ιατρών με τα διάφορα Ασφαλιστικά Ταμεία θα συντελέσει στην περαιτέρω κάλυψη των αναγκών του φορέα.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω ειδικότητες Ιατρών:

 Παθολόγοι
 Καρδιολόγοι
 Ορθοπεδικοί
 Παιδίατροι
 Βιοπαθολόγοι-Μικροβιολόγοι
 Ουρολόγοι
 Οφθαλμίατροι
 Διαιτολόγοι
 Ενδοκρινολόγοι
 Ωτορινολαρυγγολόγοι

Οι Εθελοντές Ιατροί και Eπιστήμονες άλλων υγειονομικών ειδικοτήτων, θα κατανεμηθούν στα δύο Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής:

 Χίου & Σωτήρος 2-Κοντόπευκο
 Χειμάρας 22 – Τσακός ,

με ωράριο που θα αποφασισθεί κατόπιν διμερούς συνεννοήσεως.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν
με την αρμόδια υπάλληλο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίας Παρασκευής, κα. Αντωνία Γκίνη, στο τηλ. 213 2004 588 ,εργάσιμές ημέρες, από 11.00 έως 13.00.

Πιστεύουμε ότι οι αξίες της αλληλεγγύης και της αφιλοκερδούς προσφοράς στον συνάνθρωπο θα αποτελέσουν την κινητήριο δύναμη και τον μοχλό ανταπόκρισης σε αυτό το βαθιά ανθρωπιστικά αίτημα του Δήμου Αγίας Παρασκευής.