8 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει τους δημότες ότι στα Δημοτικά μας Ιατρεία παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ τα παρακάτω προγράμματα πρόληψης και θεραπείας:

1) Κάθε Τρίτη, στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο Κοντόπευκο, λειτουργεί το «Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος». Το πρόγραμμα λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία και επισκεψιμότητα από πολλούς δημότες. Η ομάδα περιλαμβάνει διακεκριμένους ιατρούς και ψυχολόγους για την σωστή και αποτελεσματική προσέγγιση και στήριξη των ατόμων που επιθυμούν να απαλλαγούν από την καταστροφική συνήθεια του καπνίσματος.
2) Από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2011,λειτουργεί κάθε Πέμπτη, στο 2ο Δημοτικό Ιατρείο Αγίας Παρασκευής στον Τσακό, «Ιατρείο Μαστού και άλλων Ογκολογικών Παθήσεων» ,για την έγκαιρη διάγνωση μέσω εξέτασης ,του καρκίνου του Μαστού ,κακοηθών σπίλων, ελιών και άλλων ογκολογικών παθήσεων.
3) Κάθε Πέμπτη στο 1ο δημοτικό ιατρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο Κοντόπευκο και κάθε Δευτέρα στο 2ο Δημοτικό Ιατρείο Αγίας Παρασκευής στον Τσακό, λειτουργεί «Πρόγραμμα Διαχείρισης του ΣΤΡΕΣ», που απευθύνεται σε άτομα με αυχενικό πόνο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε όποιο από τα παραπάνω προγράμματα επιθυμούν. Τηλέφωνα επικοινωνίας για δήλωση συμμετοχής και ραντεβού:

1ο Δημοτικό ιατρείο-Κοντόπευκο ,ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΧΙΟΥ&ΣΩΤΗΡΟΣ 2, ΤΗΛ. 210 6000998
 2ο Δημοτικό ιατρείο -Τσακός ,ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΧΕΙΜΑΡΑΣ 22 , ΤΗΛ. 210 6547700