19 Νοεμβρίου 2011

ΑΚΡΙΒΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενη ανάρτηση στο blog (http://agparaskevi.blogspot.com/2011/10/15-saint-brieuc.html) στο Δημ.Συμβούλιο την Δευτέρα 31/10/11 υπήρξε θέμα για την μετάβαση αντιπροσωπείας στο Saint-Brieuc Γαλλίας ,από 8-13 Δεκεμβρίου 2011 στο πλαίσιο του εορτασμού των 20ων γενέθλιων αδελφοποίησης των δυο πόλεων. Τώρα έρχεται και η επιβεβαίωση από τον κ. Μουστόγιαννη:

Σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος κ.Ζορμπάς εισηγήθηκε την αποστολή 15 ατόμων (Δήμαρχος-Δημ.Σύμβουλοι-Δημ.Υπάλληλοι) στην Γαλλία σε αδελφοποιημένη πόλη.Το συνολικό κόστος ανέρχεται στις 19.000 ευρώ.
Δεν είναι δυνατόν αυτές τις δύσκολες στιγμές για την χώρα μας
οι πολίτες να πληρώνουν για ταξίδια.
Προσωπικά δεν είμαι κατά της αδελφοποιήσης αλλά τέτοιες ώρες πρέπει να είμαστε πιο ευαίσθητοι.
Λυπάμαι που ο Δήμαρχος αλλά και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις(εκτός παράταξης Γκιζιώτη και εμένα) συναίνεσαν με την θετική ψήφο τους. Η ηγεσία του Δήμου συνεχίζει τακτική που έχει επανειλλημένα έχει καταγγείλει.

Αλέξανδρος Μουστόγιαννης
Δημοτικός Σύμβουλος

Επίσης σε ερώτηση του κ. Μουστόγιαννη για το αν υπήρξε διαγωνισμός για το γεύμα που παρατέθηκε σε 100 νέους από αδερφοποιημένη πόλη, δεν υπήρξε απάντηση.

Μέσα στον Οκτώβριο η Δημοτική Αρχή δεξιώθηκε 100 νέους από αδελφοποιημένη πόλη.Μετά από επανειλλημένες ερωτήσεις μου κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου προς τον Δήμαρχο εάν έγινε διαγωνισμός για το συγκεκριμένο γεύμα δεν έχω πάρει απάντηση. Βέβαια γνωρίζουν άπαντες ότι δεν έγινε κανένας διαγωνισμός. Ο Δήμαρχος για πολλοστή φορά είναι αντίθετος στις εξαγγελίες του όσον αφορά τις απευθείας αναθέσεις. Η αντιμετώπιση όμως στο συγκεκριμένο θέμα αδικεί όλους τους επαγγελματίες της πόλης μας οι οποίοι έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στς προσφορές. Είναι ξεκάθαρο ότι η ηγεσία του Δήμου έχει πάρει λάθος πορεία και η ανοχή που έδειχναν οι πολίτες φαίνεται να τελειώνει.

Αλέξανδρος Μουστόγιαννης