20 Νοεμβρίου 2011

ΛΕΥΚΟ !!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙ-ΓΙΑΝΝΗ

Το πλαίσιο προτάσεων που κατατέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 31/10/2011, από την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση ΄΄ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή΄΄ για τα προβλήματα στην πλατεία του Αι-Γιάννη και των γύρω δρόμων (τοποθέτηση Σωτ. Παπαμιχαήλ) ήταν:



1. Εφαρμογή της νομοθεσίας που προβλέπει τη μη χορήγηση αδειών μουσικής, εάν ενοχλούνται οι κάτοικοι.
2. Εφαρμογή της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (2005) σχετικά με το ωράριο μουσικής και την κοινή ησυχία.
3. Έκδοση Τοπικής Κανονιστικής Απόφασης κατόπιν διαβούλευσης με τους φορείς των κατοίκων και των καταστηματαρχών σχετικά με τους όρους χορήγησης αδειών αναψυκτηρίων κλπ. καταστημάτων αλλά και αδειών μουσικής, με σκοπό την ανάκτηση του οικιστικού χαρακτήρα της περιοχής.
4. Καθημερινή παρουσία του Δήμου και έλεγχος από τη Δημοτική και Ελληνική Αστυνομία των προκλητικών παρανομιών.
5. Καμία νέα άδεια αναψυκτηρίου κλπ, έως την έκδοση της Κανονιστικής Απόφασης.
6. Ανάκληση των αδειών των καταστημάτων που ενοχλούν τους κατοίκους.

Ιδιαίτερη έκπληξη στην ψηφοφορία απετέλεσε το γεγονός λευκής ψήφου από τις παρατάξεις Ζορμπά, Γιαννακόπουλου και Γκιζιώτη.
Δυστυχώς η στάση της Διοίκησης Ζορμπά αλλά και της «αντιπολίτευσης» Γιαννακόπουλου δεν δείχνουν στοιχεία βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης σε μία περιοχή, που τα προβλήματα οξύνονται μέρα με τη μέρα. Αδιαφορούν για την καθημερινότητα των κατοίκων του Αι-Γιάννη ; Αδυνατούν να υπερασπισθούν την κοινωνία ;
Μελανό σημείο της Διοίκησης αποτέλεσε η σκαιότατη επίθεση κατά του εκπροσώπου του Εξωραϊστικού Συλλόγου.
Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση ΄΄ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή΄΄ θα συνεχίσει την προσπάθειά της μαζί με τους κατοίκους και τους φορείς τους για τον έλεγχο της παραβατικότητας και τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους.
14/11/11