19 Νοεμβρίου 2011

Γ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΡΝΗΣΗ ΖΟΡΜΠΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ

Χωρίς καμία διάθεση συνεννόησης, σε σημείο που αναρωτιέται κανείς για τις προθέσεις του, εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Β. Ζορμπάς στην συνεδρίαση (31/10/2011) με θέμα την εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη. Επέμεινε, έτσι, σε στενή παραταξιακή υποψηφιότητα, αρνούμενος κάθε συναινετική πρόταση.
Η στάση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης ΄΄ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή΄΄ εξηγήθηκε σε προηγούμενες συνεδριάσεις του Συμβουλίου όπου ο Γιάννης Σταθόπουλος κάλεσε κατ’ επανάληψη το Δήμαρχο σε προσπάθεια ανεύρεσης υπερ-παραταξιακής υποψηφιότητας κύρους.
Είναι απορίας άξιο, όμως, για ποιο λόγο η Διοίκηση μετά την πρώτη αποτυχία της προσπάθειας της επέμεινε σαν να μην μεσολάβησε τίποτα. Επιθυμεί Συμπαραστάτη του Δημάρχου, ο οποίος θα εκτελεί καθήκοντα σε διατεταγμένη υπηρεσία ;
Η Διοίκηση Ζορμπά θα μπορούσε να αξιοποιήσει τις προτάσεις της ΄΄ΝΙΚΗΣ΄΄ για συναινετική εκλογή ή να προτείνει άλλο πρόσωπο κοινής αποδοχής για τη θέση αυτή. Δυστυχώς ούτε το ένα συνέβη ούτε το άλλο, με αποτέλεσμα να καταψηφισθεί και πάλι η πρότασή της.
Η ΄΄ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή΄΄ θα επιμείνει στη συναινετική εκλογή άξιου Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, ο οποίος θα υπερασπισθεί την κοινωνία, στην πιο κρίσιμη στιγμή της.
14/11/11