10 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ Φ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ

Για άλλη μία φορά, ο απανταχού της Γης Χριστιανισμός θα γιορτάσει το μεγάλο γεγονός της Γέννησης του Θεανθρώπου. Μέσα στη γκρίζα πραγματικότητα των ημερών μας καλούμαστε να σηκώσουμε τα μάτια απ' την ζοφερή και επίπεδη καθημερινότητα και να στραφούμε έστω και για λίγο στην πνευματική διάσταση της ανθρώπινης φύσης, στην Θεία ύπαρξη που στέλνει το μήνυμα της Ελπίδας μέσω αυτών των εορτών.
Αυτό το μήνυμα της Ελπίδας έχει ανάγκη η Πατρίδα και ο λαός, τώρα περισσότερο από ποτέ. Τα δύο τελευταία χρόνια, χάσαμε πολλά. Κοινωνικά κεκτημένα και διεκδικήσεις δεκαετιών έγιναν στάχτη εν μία νυκτί εξαιτίας των πολιτικών ανομιμάτων της μεταπολίτευσης. Χάσαμε πολλά. Δεν πρέπει όμως να χάσουμε την Ελπίδας μας.
Πιστεύοντας ακράδαντα στις αστείρευετες ψυχικές δυνάμεις του Λαού μας είμαι βέβαιος ότι με τους προσωπικούς και συλλογικούς μας αγώνες, μπορούμε να ελπίζουμε για ένα μέλλον πιο φωτεινό, πιο αισιόδοξο, πιο ανθρώπινο. Ένα μέλλον καλύτερο για την Πατρίδα μας, για μας και τα παιδιά μας.
Με αυτή την προσδωκία εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους Συνδημότες και τις Συνδημότισσες, Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και Αισιοδοξία για το αύριο.
Χρόνια Πολλά!

ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής