20 Δεκεμβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε η «Μεγάλη Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» για τους μαθητες

Στα πλαίσια της «Μεγάλης Γιορτής Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» για τους μαθητές του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο μας, από 14 Νοεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου 2011 ,ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς είχε καλέσει με επιστολή τους μαθητές όλων των σχολείων της πόλης μας να δώσουν το «παρών» και να συμβάλλουν ενεργά στην προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η ανταπόκριση των σχολείων ήταν εντυπωσιακή.

Την Παρασκευή 16/12/2011 ,στο Δημαρχείο, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου , παρουσία συμβολαιογράφου και εκπροσώπων των σχολικών τμημάτων των σχολείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, καταμετρήθηκαν τα κουπόνια συμμετοχής και ανακηρύχθηκαν το πρώτο, δεύτερο και τρίτο σχολικό τμήμα, από τα οποία ΟΛΟΙ οι μαθητές κερδίζουν αντίστοιχα δώρα.

Νικητές αναδείχθηκαν τα παρακάτω σχολικά τμήματα:

1) 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, Τμήμα ΣΤ1,με 16.278 συσκευασίες.
2) 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, Τμήμα ΣΤ2,με 10.141 συσκευασίες.
3) 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής, Τμήμα Β3,με 9.693 συσκευασίες.

Την Τετάρτη 21/12/2011 , στο Αμφιθέατρο του μουσείου Ακρόπολης, στις 12.00 το μεσημέρι, θα γίνει η μεγάλη τελετή απονομής για όλους τους μαθητές που πρωτεύσαν σε όλη την Ελλάδα ανά δήμο, την οποία διοργανώνει το εθνικό Συλλογικό Σύστημα «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ».

Την Πέμπτη 22/12/2011,στις 12.00 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου , ο Δήμαρχος θα απονείμει τα δώρα που προσφέρει η ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ στους μαθητές (ποδήλατα στους μαθητές του πρώτου σχολικού τμήματος και αντίστοιχα σε όλους τους μαθητές του δεύτερου και τρίτου σχολικού τμήματος , iPod και mp4 music player).

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς ,στους γονείς και κηδεμόνες και σε όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της διοργάνωσης και την μεγάλη ανταπόκριση των μαθητών της πόλης μας στην εκστρατεία για την προστασία του περιβάλλοντος.