14 Δεκεμβρίου 2011

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αγαπητοί μου φίλοι,

Οι φετινές γιορτές μάς βρίσκουν μουδιασμένους από τις επιπτώσεις της αδυσώπητης οικονομικής κρίσης που μαστίζει τα ελληνικά νοικοκυριά. Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε «τα Χριστούγεννα της κρίσης» και μαζί με τη Γέννηση του Θεανθρώπου ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον και στη σφυρηλάτηση καλύτερων ανθρώπινων σχέσεων. Να ξεπεράσουμε, επιτέλους, τις μικρότητες και τις αδυναμίες μας, να ξεκινήσουμε έναν ειλικρινή διάλογο για τη λύση των χρόνιων προβλημάτων μας, που δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.
Μπορεί εδώ κι ένα χρόνο να έφυγα από τη διοίκηση του Δήμου μας, αλλά παραμένω κοντά σας, ζω τις αγωνίες σας, ακούω τους προβληματισμούς σας και προσπαθώ από τη θέση της Μείζονος Αντιπολίτευσης, χρησιμοποιώντας την πολύχρονη πείρα μου στα αυτοδιοικητικά, να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις στη λύση των προβλημάτων σας.
Η δημοτική μας παράταξη ασκεί στη διοίκηση του Δήμου μας συνετή και εποικοδομητική κριτική βοηθώντας στην εξεύρεση των καλύτερων λύσεων για το καλό της τοπικής μας κοινωνίας.

Αγαπητοί μου συνδημότες,

Τιμώντας την ψήφο σας και την υπεύθυνη θέση που κατέχουμε στα δημοτικά μας πράγματα, σάς δηλώνω ότι δεν πρόκειται ποτέ να παρασυρθούμε στο κλίμα έντασης και κατασυκοφάντησης που επιδίδεται η διοίκηση του Βασίλη Ζορμπά, γιατί το καλύτερο δικαστήριο είναι το αλάνθαστο κριτήριο του λαού μας.
Θα αγωνισθούμε σθεναρά στη διασφάλιση όσων κοινωνικών προγραμμάτων πετύχαμε ως δημοτική διοίκηση και πού τώρα, στις οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε , η διατήρησή τους καθίσταται επιτακτικότερη.
Θα διασφαλίσουμε την ενότητα της Παράταξής μας και στα πλαίσια της ανασυγκρότησης που εξαγγείλαμε, θα αναλάβουμε εκείνες τις κοινωνικές πρωτοβουλίες και δράσεις που οι καιροί επιτάσσουν. Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανένας. ΄Ολοι Μαζί θα αγωνισθούμε στο πλευρό του κάθε συμπολίτη μας.

Εύχομαι σε όλους σας Καλά Χριστούγεννα .
Καλή και ευλογημένη χρονιά

Βασίλης Γιαννακόπουλος,
Πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Μαζί για την Αγία Παρασκευή