16 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΤΟ ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ» ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Το ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, παρουσίασε το θεατρικό έργο «ΤΟ ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ», σε σκηνοθεσία κ. Ξενοφώντα Τζανίνη, διανομή ρόλων κας. Γαρυφαλλιάς Παναγιωτοπούλου, και με μουσική του κ. Παναγιώτη Καλαντζόπουλου.

Η θεατρική παράσταση δόθηκε με εξαιρετική επιτυχία, στις 9-11-2011, στο θέατρο του Γ’ Γυμνασίου, στις 25-11-2011 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ορχομενού και στις 28-11-2011, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γ’ Δημοτικού Σχολείου.

Στην παράσταση που δόθηκε στον Δήμο Ορχομενού , την θεατρική ομάδα, εκτός των υπευθύνων, συνόδευσε και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, καλεσμένος του Δημάρχου Ορχομενού κ. Κώστα Ξηρόγιαννη.

Μετά την παράσταση, παρετέθη δείπνο, προς τιμήν των καλεσμένων, κατά τη διάρκεια του οποίου, οι Δήμαρχοι Αγίας Παρασκευής και Ορχομενού και το προσωπικό των ΚΑΠΗ, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, πρακτικές, εμπειρία και τεχνογνωσία, εγκαινιάζοντας έτσι μια νέα Διαδημοτική Συνεργασία.

Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί –μέλη του ΚΑΠΗ-που εργάστηκαν σκληρά για την επιτυχημένη διεξαγωγή των παραστάσεων ήταν οι εξής:
κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, κα. ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΝΗΣΙΟΥ,
κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΠΟΥΡΝΑΤΖΗΣ, κα. ΑΣΠΑ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ,
κ. ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΣΗΣ, κα. ΝΤΟΡΑ ΨΙΝΙΑ,
κ. ΝΙΚΟΣ ΝΕΖΗΣ, κα. ΜΑΝΩΛΙΑ ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ,
κα. ΕΙΡΗΝΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ και κα. ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΑ.

Αξίζουν σε όλους θερμά συγχαρητήρια και για την προσπάθεια και για το εξαιρετικό αποτέλεσμα!