6 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ(ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ VIDEO)

Σε όλα τα θέματα που αφορούν και καίνε τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, αναφέρθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.
Παρόντες ήταν οι κ. Παναγόπουλος, Δάβαρη και Σάρκουλας.Εκτός από τον εκπρόσωπο του δικού μας blog παρεβρέθησαν και εκπρόσωποι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου της πόλης μας, από το Hellas news, το Forum και το realnews. Εκεί ήταν και ο γνωστός από τους αθλητικούς χώρους κ. Α. Αντωνιάδης.
Οι κύριες ενότητες της συνέντευξης ήταν οι εξής:
1) ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΗΜ. ΑΡΧΗΣ (συνοπτική εικόνα του τι παραλάβαμε, οικονομικά-εκκρεμότητες παρελθόντος, διοικητική οργάνωση, περιορισμοί λόγω οριζοντίων μέτρων που επιβάλλονται από τον "Καλλικράτη")
2) 2011: "ΕΤΟΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ & ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ"(ποιές ήταν οι άμεσες προτεραιότητες μας για το 2011: ενδελεχής έρευνα οικονομικών και εκκρεμοτήτων παρελθόντος-παραπομπή δειγμάτων κακοδιαχείρισης στη δικαιοσύνη για παρεταίρω διερεύνηση, αγώνας για το "νοικοκύρεμα" των οικονομικών και τον εξορθολογισμό της οργάνωσης του Δήμου, έμφαση στην κοινωνική πολιτική και την καθημερινότητα του πολίτη στο πλαίσιο της κρίσιμης συγκυρίας)
3) 2011: ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΔΡΑΣΕΩΝ (δράσεις κοινωνικής πολιτικής, δράσεις για την καθημερινότητα του πολίτη, νέος οργανισμός λειτουργίας Δήμου, ενοποίηση υπηρεσιών σε τρία Ν.Π.Δ.Δ., βάσεις για την ολοκλήρωση μεγάλων έργων "πνοής")
4) 2012:"ΕΤΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΜΑΣ" (όραμα-στόχοι και προτεραιότητες)
5) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΤΟΥΣ 2012 (βασικά μεγέθη)
6) 2012: ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΔΡΑΣΕΩΝ (κοινωνική πολιτική, καθημερινότητα του πολίτη, πολιτισμός-αθλητισμός, παιδεία-σχολεία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, τεχνικό πρόγραμμα)
7) ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ.
Θα ακολουθήσει και το video της συνέντευξης και των ερωτήσεων που ακολούθησαν.