3 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4/1/12

Στα πλαίσια αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου προς όφελος των πολιτών, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, σε συνεργασία με την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου, έδωσε εντολή στα αντίστοιχα μελετητικά γραφεία, για την εκπόνηση της δεύτερης φάσης της οριστικής μελέτης αρχιτεκτονικών, στατικών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων για την κατασκευή του Δημαρχείου Αγίας Παρασκευής.
Η προμελέτη για το κτίριο έχει ήδη εκπονηθεί και παραληφθεί από το Δήμο Αγίας Παρασκευής.
Έτσι, την Τετάρτη 4/1/2012, στις 12.00 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί, η παρουσίαση της μελέτης από το αρμόδιο γραφείο μελετητών που απαρτίζεται από Μηχανολόγους, Αρχιτέκτονες και Στατικούς Μηχανικούς.
Την παρουσίαση έχουν κληθεί από το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής να παρακολουθήσουν, τα μέλη της Δημοτικής Αρχής, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων της πόλης μας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Κοντοπεύκου-Παραδείσου- Πευκακίων, Αη – Γιάννη ,Τσακού και Πευκακίων (Η Αναγέννηση).
Την παρουσίαση καλούνται επίσης να παρακολουθήσουν και οι εκπρόσωποι του Τύπου.
Η διαδικασία για την ανέγερση του Δημαρχείου Αγίας Παρασκευής είχε ξεκινήσει πριν 11 χρόνια, το έτος 2000, με Πανελλήνιο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό.
Στις προθέσεις του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά και της Δημοτικής Αρχής είναι να αρχίσει η κατασκευή του στα τέλη του έτους 2013. Σημειώνεται ότι οι εκροές από ενοικιάσεις Δημοτικών χώρων (Δημαρχείο, ΚΕΠ, Κοινωνικές Υπηρεσίες κ.λ.π ) είναι πολύ υψηλές και είναι αυτονόητο ότι με την ολοκλήρωση του Δημαρχείου Αγίας Παρασκευής και την στέγαση των ανωτέρω υπηρεσιών σε αυτό, το αντίστοιχο ποσό θα εξοικονομηθεί και θα αξιοποιηθεί προς όφελος των πολιτών, ενισχύοντας σημαντικά τον προϋπολογισμό κοινωνικών παροχών του Δήμου μας.