2 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Β. ΖΟΡΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ "ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ" ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΣΑΚΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ κ. Β. ΖΟΡΜΠΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ "ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ" ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΣΑΚΟΥ

Σχετικά με Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού Αγίας Παρασκευής με τίτλο : « Εκδήλωση γύρω από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού», ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς επιθυμεί να επισημάνει τα εξής:

Στο Δελτίο Τύπου αναφέρονται οι παρευρισκόμενοι ,με αξιοπρόσεκτη την απουσία αναφοράς ότι στην συγκεκριμένη εκδήλωση –υπό βροχή και τσουχτερό κρύο -παρευρίσκονταν, εκπροσωπώντας και την Δημοτική Αρχή του Δήμου Αγίας Παρασκευής, τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και η Αναπληρώτρια Δήμαρχος κα Ελευθερία Παπαδοπούλου.

Μετά από σημερινή, (Δευτέρα 2/1/2012),τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού κύριο Σαββίδη, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής εκτιμά ότι η «παράλειψη» έγινε χωρίς να το γνωρίζει ο Πρόεδρος του Συλλόγου και αποτελεί ανεπίτρεπτη ενέργεια του Γραμματέα του Συλλόγου κυρίου Μίχα, η οποία εκθέτει τόσο τον Πρόεδρο όσο και τον Σύλλογο Κατοίκων Τσακού.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ,εκφράζει την έντονη δυσφορία του και θεωρεί ότι το γεγονός συνιστά προσβολή στο θεσμό του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής και εν γένει στη Δημοτική Αρχή τής πόλης μας.